Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar naber nslsınz, bi 40 syf daha var okumam için,yarın başlarım gari bu arada filli boya açıklanmş usb kazanmışmm bide nat.geo.dan bülten gelmiş temmuz ayında sitesinden,tweet hesabından ve faceinden yarışma yapcaklrmş tarih belirtmemşler

Yeni haberler için teşekkürler

Hediyelerinizi güle güle kullanın

Kızlar Avon kremleri gelmeyen var mı benim daha gelmedi 8*4 de gelmedi

canım benimkiler de gelmedi...

avon da 8x4 dee...

işin kötüsü 1 aylığına il değişcem kesin o zaman gelir...

Kızlar joyturkün sitesine girip kayıt bırakın .. Joyturk jürisi anketi yolluyorlar mailinize belli aralıklarla.. Sonrasında ödül kazanabiliyorsunuz..

Olimpia event hall da Sezeninciler partisine çift kişilik davetiye kazanmışım mail geldi bana..Ama ben istanbulda değilim :84: Eğer davetiyemi devredebilirsem erkek arkadaşımın istimi vericem o gitsin diye

Buyrun link ;

http://www.listener-power.com/ot/reg/joy.turk

Son düzenleme:
istanblue anlat

"İstanblue Anlat" yarışmasının son başvuru tarihi 18 Temmuz 2011 Pazartesi günüdür. Yarışmasının sonuçları ise 30 Temmuz 2011 Cumartesi akşamı istanblueanlat.com sitesinden duyurulacaktır.

Birincilik Ödülleri:
Fotoğraf : Nikon Coolpix p90
Film : Sony HDR CX 105 E
Hikaye : Samsung Galaxy Tab
Tasarım : Wacom İntuos

İkincilik Ödülleri:
Fotoğraf : Nikon L100
Film : DCR SX53 E
Hikaye : HP 110-3102ST
Tasarım : Wacom Bamboo

Üçüncülük Ödülleri:
İstanblue markasının sponsor olduğu yıl içindeki tüm etkinliklere çift kişilik davetiye

Ayrıca; ödül kazanan tüm katılımcılara, shaker ve bardak seti hediye edilecektir.

Son düzenleme:
2011-06-30
"Arko Men Duş Jelleriyle Adam Gibi Kok"

Burcu Yadigar taşer
Dilek Karki
Sedat COŞAR
Havva Göktaş
Hande Değirmenci
Esen şentürk kapankaya
HÜSEYİN SELÇUK
Zübeyde Ince
Melis Baltrak
Ersin Gürakan

30 Haziran-12 Ağustos 2011 tarihleri arasında Garanti İnternet Şubesi'ne giriş yapanlar 25 adet Yeni Mac Book Pro’dan birini kazanma şansı yakalıyor.

Üstelik Garanti Facebook sayfasındaki "Garanti’den MacBook Pro" sekmesinden İnternet Şubesi’ne giriş yapanlar, 2 çekiliş hakkı daha kazanarak şansınızı artırıyor!

25 Yeni MacBook Pro | Kampanyalar | Garanti Bankası

Kampanya tarihleri arasında

Akbank - Kur & Yönet | Facebook

sayfasına girerek Akbank Kur Yönet uygulamasına girdikten sonra çıkan bilgi formuna ad, soyad, e-posta, iletişim numarası bilgilerini yazan katılımcılar Akbank Kur Yönet Adlı oyunu oynamaya ve kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Kampanya 28.06.2011 - 09.08.2011 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

ödüller

1 adet Philips 40” 3D LED TV
1 adet Sony 15” i5-480M 4GB 500GB
1 adet Apple iPad 16GB Wi-Fi

Son düzenleme:
https://www.saklisehir.com/firsat/sehir/istanbul/gunde-bir-taki-indirim

gundebirtaki.com’dan Yapacağınız Tüm Alışverişlerde Geçerli,

20 TL Değerindeki Saklışehir İndirim Kuponu, Sadece 1 TL!

Üstelik Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo İle!

üstelik 2 ay geçerli.

ben hemen 1 tane aldım. fiyatlarıda çok uygun.kapıda ödeme seçeneğide var.

ilgilenenlere duyrulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…