Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yükleniyodur da 50 mb çok az 10 dk anca girersin...

geçenlerde uno nun kalori savaşlarında oyun oynamıştım kazanmışım hemde 4 kere (ama 1 kere kazanınca sonrakilerde hakkını başkasına devrediyormuşsun) neyse unonun sayfasına girdim facebooktan ve iletişim bilgilerimi yollayacağım mail adresini öğrendim mailimi attıktan 2 gün sonra kitabım elime ulaştı...

tülin şahin - siz hala diyet mi yapıyorsunuz?

bu arada bizden
çilek adası oyununu kazananlar kimlerdi?

yanlış hatırlamıyosam siyah inci vardı.

dün akşam joker kartımı kullanayım dedim. jokere gittim alışveriş yaptım. ama mağaza görevlileri çeki kullanamadı. hata verdi. sadece oyun alanlarında kullanıldığını söyledi ve oğluma oyuncak alcaktım malesf alamadım.
sabah çilek adasına mail yazdım. böyle böyle dedim. yarım saat sonra tlf açtılar.
jokerdeki tüm alışverişlerde kullanılıyormuş.yani sadece oyun alanlarında diye bişey yok.
bu konuda mağazayı bilgilendirceklermiş.
sizde böyle bişey yaşarsanız bilginiz olsun...

Doluca
Verano Nerede Kampanyası 30 Haziran Kazananları
1. Şerefnur Altınova Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
60. Engin Mandıralı Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
100. Ayşegül Yüksel Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
160. Banu Çetinel Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu
260. Şenay Elmacıgil Verano Plaj Çantası, Verano Havlusu

Sevgili Verano Tutkunları,
Verano Nerede Kampanyası 1 Temmuz Cuma 14:30’ da başlayacak olup, 18:30’ da sona erecektir. Kampanyaya katılmak için cevaplamanız gereken günün sorusunu, kampanya başlama saati itibari ile sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Verano Nerede’ sekmesinden veya Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresinden görebilirsiniz.

kızlar lınk vermeyı bılmıorum
profıl resmımde ugur bocegı var
esra sekiz yazıor faceden benıde eklersenız sevınırım

kazanmışım

hıc umidim yoktu..tatıl oncesı ıyı oldu ..tesekkurler arkadaslar..

arkadaşlar facede benide eklermisinizzz link veremiorum nedense ama isim kadınlar kulubü vildan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…