kızlar bu dettolde form doldurmuşmuyduk? ben hatırlamadım yaptığımı öle bişi
Daha neler kazanırsın cnm
inşallah canım saol ümitsizdim şimdi iyice güdülendim
Ben ocaktan beri katılıyorum baya şeyler kazandım.Ama annenin kardşinin vs . hesabı ile katılırsan daha çok şansın artar
bana gene bişi yok( dettol ve veetin bana bişeyi varr
Yeni Peugeot 208'i Beğen-Paylaş-Kazan!" yarışmamız sona ermek üzere! Yarışmaya katılan herkese çok teşekkür ediyor; çekilişin sonuçlanması için tüm katılımcıların bizlere Ad-Soyad, Telefon, E-Mail ve Yaşadığı Şehir bilgilerini özel mesaj yoluyla iletmelerini rica ediyoruz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar kafayı yicem nette sorun var pcde sorun var modemde sorun var hiçbir yarışmaya katılamıyorum komşudan girdim nete çok moralim bozuk
Eki Görüntüle 513369
canım loccitane lar kaç adet öyle? 3 parça değilmiydi ?extra bişeyler daha mı var?
2 paket geldi ayrı ayrı kızım ve benim adıma kazanmıştım çünkü cnm
ayy bn de istiyorum bu kdr şanssızlığa bi büyük ödül yahu şaşıyorum mllete nsl çıkıyor diyeŞu günlerde bişey kazanamıyorum(En son gliss kazandım) :44::44::44:Yine büyük ödül mü kazancam acep
Bişeyler kazanan herkesi tebrik ederim
cnm ta istanbula gidilmesi grekir şmdi bn orda oturmuyorm kidanışmadan nie almak istemiyorsunki
forum istanbul:) genelde tanıdıklarına verir, daha önce bizzat şahit olduğum için iyi biliyorumm, bi cocuk vardı ben kazanıcam danışmayı tanıyom demişti cidden cıktı :))
tüm forum dettol kazandı bi ben kazanamadım
Ben kazanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?