Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben ocaktan beri katılıyorum baya şeyler kazandım.Ama annenin kardşinin vs . hesabı ile katılırsan daha çok şansın artar

haklısın ben eşimin ve kendi hesabımdan katılıyorum
ablama da öneriyorum sayfaları katılıyor
kısmet bu işler ama ne kadar katılım o kadar şans

kızlar kafayı yicem nette sorun var pcde sorun var modemde sorun var hiçbir yarışmaya katılamıyorum komşudan girdim nete çok moralim bozuk

Ya canım bu nedir ben anlamadım, beğen paylaş diyo ama neyi beğenip paylaşıcaz? ve öyle rastgele bilgilerimizi mesaj atıcaz. bu kadar mı

kızlar kafayı yicem nette sorun var pcde sorun var modemde sorun var hiçbir yarışmaya katılamıyorum komşudan girdim nete çok moralim bozuk

Aynen öyle canım modemim deli gibi gidip geliyo temassızlıktan, o düzelince internetim gidiyo ünlem işareti geliyo bağlantıya, bi yandan da hız problemim offfff

Of dettoldeki Aslı ben değilmişim Kaç. tane var benim ismim soyismimden ya
Neyse 20 gün sonra evleniyorum, 2. soyismim olcak, kurtulcam bu işkenceden

Şu günlerde bişey kazanamıyorum(En son gliss kazandım) :44::44::44:Yine büyük ödül mü kazancam acep
Bişeyler kazanan herkesi tebrik ederim
ayy bn de istiyorum bu kdr şanssızlığa bi büyük ödül yahu şaşıyorum mllete nsl çıkıyor diye
danışmadan nie almak istemiyorsunki
cnm ta istanbula gidilmesi grekir şmdi bn orda oturmuyorm ki yolparası mı vercem ztn çeke gerek kalmaz o zmn o kdr uğraşıya.
forum istanbul:) genelde tanıdıklarına verir, daha önce bizzat şahit olduğum için iyi biliyorumm, bi cocuk vardı ben kazanıcam danışmayı tanıyom demişti cidden cıktı :))

Allah Allah vau uyanıklar

kızlar bana gene bşy yok ya üff veet ve dettoolün bana da bi garezi var snrm yorguncadi 1 tane bile çkmadı ne anama ne bana püf 1 senedir ktlıyorm yrşmalarına daha uzun gibi geldi htta

Arkadaşlar konu dışı ama Filiz81 rumuzlu bi arkadaş vardı..Paylaşımda çok yapıyodu sağolsun.Hiç görünmüyo topicte:44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…