Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markafonide tek sepet uygulaması başlamış kızlar. bi sürü ürünü tek sepete yükleyip tek kargo ile alabiliyosunuz. vade farkı kadarda kupon kazanılıyo

inş. kazanırsın cnm..evet bebişle zor oluyo ben mutfakta bilgisayarı açık bırakıyorum bir bebeğe bir bilgisayara koşuyorum...:)))) oğluşumuz sağlıkla gelsin annesine bol bol kazançlar getirsin...:)))

önemli değil cnm,gece olduğu için heralde kötü bir uslupla yazmışım sen de kusura bakma...

off bşy kazanamıyorum dünya kadar yarışmadan ya millet günde 3er 5er götürürken hep aynı isimleri görüyorum

külyutmaz çok komik ama aşırı zorrr

oynamaya devam ederdm ama şuan gördm ki forum istanbul danışmadan alınıyomuş çekler bilginize gerek yok bırktım

Son düzenleme:
külyutmaz çok komik ama aşırı zorrr

oynamaya devam ederdm ama şuan gördm ki forum istanbul danışmadan alınıyomuş çekler bilginize gerek yok bırktım

forum istanbul:) genelde tanıdıklarına verir, daha önce bizzat şahit olduğum için iyi biliyorumm, bi cocuk vardı ben kazanıcam danışmayı tanıyom demişti cidden cıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…