canım sanırım siteye yeni üyesin ya da fazla paylaşım yapmadın.paylaşımların arttıkça görünür o kalpler
hipp ten mail gelenler olmuş ürün gönderilecektir diye bana gelen mailse;
Sizleri numune ürün gönderimi ile ilgili bilgilendirmek isteriz. Bizlere
gelen tüm numune taleplerini maalesef karşılayamıyoruz. Mevcut stoğumuzda
bulunan ürünler kadarını stoklarımız elverdiği takdirde bizlere gelen
öncelik sırasına göre organize ediyoruz. Her ürünümüzün numunesi olmadığı
için bir kısım talepleri hiç karşılayamıyoruz. Siz değerli anne ve
babalarımızın talepleri bizler için çok önemli . Bu yüzden stoklar ve numune
miktarları elverdiği ölçüde sizlere desteğe hazırız.
Hımmmmm6 lı pet şişede kaç ml bakmadım saf temiz bebkler için su. iki tanede bebek rahat içsin diye başlığı var... 4 tl falanmış fiyatı
günaydın hayırlı cumalar
burun bantı formunu dolduramıyorum adres kısmına geçersiz karakter diyor neden acaba?
milupanın kazananlarını göremedim nerde?
günaydın hayırlı cumalar
burun bantı formunu dolduramıyorum adres kısmına geçersiz karakter diyor neden acaba?
milupanın kazananlarını göremedim nerde?
Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm
Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm
güle güle kullan.hangi sayfa ve hangi marka saattenmiş..inş.iyi bir markadır
güle güle kullan canım
kızlar facede yazı yazarken etiketleme nasıl yapılıyordu
https://twitter.com/orjinalkulupcom
çok teşekkürlerr canlarımmm
ahım şahım güzzelliği yok duymadığım bir marka ama ben kazanmama şok oldummm
verdiğin linkten baktım, bu saatmiş kazandığın,spor ve moda renklermiş..gayet şık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?