Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BANADA BÖYLE Mail geldiiiii

günaydın hayırlı cumalar

burun bantı formunu dolduramıyorum adres kısmına geçersiz karakter diyor neden acaba?
milupanın kazananlarını göremedim nerde?

günaydın hayırlı cumalar

burun bantı formunu dolduramıyorum adres kısmına geçersiz karakter diyor neden acaba?
milupanın kazananlarını göremedim nerde?

rakam değil yazıyla yaz türkçe karakterde sorun yapıyorsa i yerine ı yaz dene öyle yapınca olması lazım,
uygulamada kazananlan sekmesinde

Son düzenleme:
Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm

güle güle kullan.hangi sayfa ve hangi marka saattenmiş..inş.iyi bir markadır

güle güle kullan canım

hangi markaydı hayırlı olsun canım kazandın sonunda :)

sizleri gizli misafir olarak arada takip ediyorum.harikasınız ...nasıl buluyorsunuz bu yerleri şaşkın halde sizleri okuyorum vede yarışmalara katılıyorum...hepinize teşekkürler...ben pek bulamıyorum bulursam yazarım ama bana gerek kalmadan yazıyorsunuz saolun kızlar..hepinizi tebrik ediyorum....

bu maggiden bu gün paylaşım kartını açtım 3 maggi çıkdı...yarışma bir ay olacak değilmi yoksa 3 maggiyimi yollayacaklar eve biraz daha biriktirseydim yazık kargocuya 3 paket için gelmesin:))bu maggide arkadaş daveti yapamıyorum...nerden nasıl olacak bulamadım...bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

bu starpet heryerde var haritası var sitesinde bakın arkadaşlar katılın derim her şehirden 5 kişiye vereceklermiş yanlış okumadığsam...
yeni kampanyaları bekliyorum...herkeze bol şanslar...şu omodanda bişi alamazsam sinir olacağım ikişer üçer götürüyorlar bayanlar:)

iyi gunlerde kullan ıns canım.

iyi gunlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…