Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm
son kazananların hepsi gül ile başlıyortesadüfün bölesii
3 gündğr enerji gönderiyorum,inanıyorum bana çokonat cıkıyor hissedebiliyorum
anneme de çıkıyorr dolap çikolata doluyor:119::131:
ya çıkkkk artıkkk
Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm
canım çok sevindim:) güle güle kullan:)
böyle hiç beklemediğin yerden çıkınca insan çok seviniyo ya:) isterse minicik bişey olsun
aynen öylee hayatımm 475 kişi arasından çıkıncaaaa çok mutlu oldummmm darısı başınızaaa..
dettol açılmışta bu tılkayınca adres falan istmeiyomuydu direk teşekkürler dedi analamadım
bende de aynı şey oldu:26:
dettol açılmışta bu tılkayınca adres falan istmeiyomuydu direk teşekkürler dedi analamadım
bende de aynı şey oldu:26:
esmerist tebrikler canımmm güle güle kullan saatini
Arkadaşlar milupanın artık 1 yaş gönderimleri durdurulmuş twitterda okumuştum kendi sayfalarından... bilemiyorum neden ama artık yollanmıyormuş 1 yaş paketi.. hipp güzel gönderiyor inşallah sonlandırmaz o da :26:prima elçilerinde herkesin farklı puanı var maalesef 2 milyon puanda olan biliyorum.. şansımız zor maalesef... çevre lazım kısaca ayrıca kühne sonuçları 27 eylülde açıklanacakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?