Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dettolde yine yokummmmm pöffff:ssz:
bugün hiç keyfim yok zaten içim sıkılıyor birşey kazansamda bari biraz moral olsa :31:

şu money clubın verdiği suyuda alamadım onada canım sıkıldı:41:
mesaj attım güya döneceklermiş bakalım ne olacak:44:
eşimde dalga geçiyor sanki bir tanker su vereceklerdi diye gülüyor bana:52:

şu money clubın verdiği suyuda alamadım onada canım sıkıldı:41:
mesaj attım güya döneceklermiş bakalım ne olacak:44:
eşimde dalga geçiyor sanki bir tanker su vereceklerdi diye gülüyor bana:52:

dönüyolsar cnm ararlar bn de msj attım snra karta fln yüklyor lirasını miktrını fln işte gene alablyosun

First ‏@Firstsakiz

Az sonra, First’ten günün sorusunu doğru reply eden ilk 10 kişiye hediye paketi! Hazır mısın?

hicte anladigim yok aslinda twiterdan ama gorunce paylasim dedim bacilarimla:27:

dettolde aslı dmr gördüm forumdan snrm:15:
ok ailesi de yine iş bşnda nsl tak diye girdkleri hiçbir yrşmadan elleri boş dönmyorlar şans mı bu bir yöntemi mi var bn gene bi ton yrmaya katlırım çıka çıka yüzücü bezi çıkar :44:

Valla tatlım normal şartlarda benim ama, yarışmalara katılan bisürü var benim adım soyadımdan:44::44::44::44::44:
Her kazandığım yarışmada sayfa adminine mesaj atmaktan bıktım "ben miyim bi bakıverin" diye:43::43::43::43::43::43::43:

aaa süper....sevindim. istediğimiz zamanmı alabileceğiz acaba?
ya ay sonuna kdr ya da sene sonuna kdr alablyosun cnm öyle blyorum
Valla tatlım normal şartlarda benim ama, yarışmalara katılan bisürü var benim adım soyadımdan:44::44::44::44::44:
Her kazandığım yarışmada sayfa adminine mesaj atmaktan bıktım "ben miyim bi bakıverin" diye:43::43::43::43::43::43::43:

yazık cnm şekilli mekilli fln yaz ismini bari :27:

Back
X