Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dettolden :49:anam ve :emir_bebek:oğluşum kazanmış..:52::52::52:
tbr. off bn de istiyorm artık amaa bana da çıkacak:23::21::37:
inanıyorum olacak demiştim..:9::9:
tbr. ya ben de isityorumm:14: bana da çıkacak:23::24::37:
canım onun bide hilesi varmış, yani şöyle, 1. oyunu bitirdikten sonra Devam yazan yere 5 6 kez hızla tıklarsan ya 4. oyuna atlıyorsun yada direk karşına bilgilerini gireceğin yer çıkıyor, hepiniz deneyin kızlar boşyere oynamayın :34::16:

y a hiç çkmazsa:51::24::23:

Son düzenleme:
birde t.c no falan istiyor
değmez bence katılmaya

kızlar ben bun a kayıt olmuştum hem de annem babam hepimiz .. gelmeyince sayfalarına yazdım sizi şikayet edicem falan dedim gelen birşey yok , gelen cevap paketler ağır olduğu için kargo şirketi bulamamışlar yalan tabi saçmalık , 3 ünden sonra gönderiyoruz dediler yine birşey yok bilgileri toplamak için yaptılar heralde sakın kayıt falan olmayın buna yollamıyorlar şikayet de ettim ama şikayet edince sanırım bişey olmuyor ki devam ediolar bilgi toplamaya ???

Son düzenleme:
kızlar ben bun a kayıt olmuştum hem de annem babam hepimiz .. gelmeyince sayfalarına yazdım sizi şikayet edicem falan dedim gelen birşey yok , gelen cevap paketler ağır olduğu için kargo şirketi bulamamışlar yalan tabi saçmalık , 3 ünden sonra gönderiyoruz dediler yine birşey yok bilgileri toplamak için yaptılar heralde sakın kayıt falan olmayın buna yollamıyorlar şikayet de ettim ama şikayet edince sanırım bişey olmuyor ki devam ediolar bilgi toplamaya ???

ay ne saçma bir açıklama birsürü kargo şirketi var amade:117:

Kühne Türkiye
Kühne ile Günün Sorusu Kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkürler.

İşte bizden hediye kazananlar!

110 kişiye vermşler birimize bile çkmaz mı ya tüh:51: bi kühneden en çok ümitliydim ztn çikoltlı gofret açklandı mı korkuyorum ümitlenmeye:30:

aynı isimler alt alta yazıyor saçmalık:36:
çikolatalı gofret yarısmasında bir çekilişte 2 kere kazanan gülşah hn da var ne şans anlayamadım:20:

Back
X