Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar merhaba , alakasız bir konu ama aramızda birsürü yeni anne olduğu için danışmak ve paylaşmak istiyorum , şu yeni nesil yıkanabilir bezlerden ve yedek pedlerden edindim bugün sipariş verdim malum artık bez parası vermekten bıktım ve en önemlisi bu kullan at bezler doğada 300 yıl kalıyormuş , şükür ki maddi durumum iyi alabiliyorum ama çocuğumun ve diğer çocukların da geleceğini düşünerek , şu çevreci tutuma biraz daha yaklaşmak için kendi adıma ve doğanın temiz kalması adına birşeyler yapmış gibi hissetmemi sağlayacak bu deneyim,kullanan varsa bana özelden deneyimlerini yazsın lütfen , benim bebişim artık 1 yaşında günde 10 kez bez değiştirmiyoruz en fazla 5 kez değişiyoruz kaka saatlerimiz de belli o nedenle deneyeceğim , dışarda da yine arada kullan at bezlere devam etmeyi düşünüyorum,tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bekliyorum kızlar ..

desene annelerimizin eski pamuklu bebek bezlerine bile dönüş olabilir..
..

Kızlar cipsten markafoni için 15TL indirim çıktı kodu isteyen varsa yollarım özelden, altlimitli bu arada

AKER ‏@AKERESARPLARI
Bu tweetimizi 17.30'a kadar RT yapan 1 kişi Aker Yaz Serinliği, 2 kişi de Arancia Eşarplarımızdan kazanacak! pic.twitter.com/F0d5JnFq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…