Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, My Kundak ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışma başlatıyoruz. Yarışmamızın konusu "Uyuyan Güzeller" Bebeğinizin uyurken çekildiği fotoğraflarını paylaşmanızı bekliyoruz.

Yarışmaya katılmak için, bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte 2012eylul_yarisma@e-bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 3 Ekim 2012 tarihinde sona erecek. 5 Ekim 2012 Cuma günü sonuçlar bu sayfalarda duyurulacak. Jüri tarafından seçilecek 1 şanslı bebeğe My Kundak, "Uyku Danışmanlığı Paketi" armağan edilecek.
çagancım bu senin için katıl mutlaka:emir_bebek:

Haydi Anneler!

Büyümix paketlerindeki şifre ile çocuğunuzun tatil fotoğrafını yükleyin, Çadır Kazanın!

https://apps.facebook.com/buyumixtatilinianlat/

Her hafta 3 fotoğraf yükleme hakkınız vardır, her hafta en fazla beğeni toplayan ilk 10 kişiye Büyümix Çadırı hediye edilecektir. Büyümix paketlerinden çıkan şifreleri girmeyi sakın unutmayın!

Golden Lady Kozmetik ‏@goldenladytr
İşte beklediğiniz an geldi. Etkinliğimize katılmak için tam 1 haftanız var. pic.twitter.com/YXXxcO8U

az önce migrostan aradılar.hayat su kampanyasında ürünün olmadıgını söylemiştim magazada.biz size dönüş yapacaz demişlerdi ve yaptılar.3.99tlnin kartıma yüklendigini söyledi.bence sizlerde sansınızı deneyin:40:

az önce migrostan aradılar.hayat su kampanyasında ürünün olmadıgını söylemiştim magazada.biz size dönüş yapacaz demişlerdi ve yaptılar.3.99tlnin kartıma yüklendigini söyledi.bence sizlerde sansınızı deneyin:40:

benide cumartesi günü aradılar kartıma ürün bedelini yüklediler ve gittik suyumuzu aldık

bu arada dettolden annem adına kazanmışım.

sadece su mu alabiliyoruz yoksa istedigimiz baska sey de alabilir miyiz çünkü money olarak yüklediler sanırım

canım onu hiç bilmiyorum. ben suyu istediğim için onu aldım çıktım.
ama money para olarak yüklendiğinden 3.99 değerinde başka birşeyde alabilirsin heralde.
çünkü kasadaki kıza ben söyledim money paradan düşün suyu diye.

Bebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, My Kundak ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışma başlatıyoruz. Yarışmamızın konusu "Uyuyan Güzeller" Bebeğinizin uyurken çekildiği fotoğraflarını paylaşmanızı bekliyoruz.

Yarışmaya katılmak için, bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte 2012eylul_yarisma@e-bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 3 Ekim 2012 tarihinde sona erecek. 5 Ekim 2012 Cuma günü sonuçlar bu sayfalarda duyurulacak. Jüri tarafından seçilecek 1 şanslı bebeğe My Kundak, "Uyku Danışmanlığı Paketi" armağan edilecek.
çagancım bu senin için katıl mutlaka:emir_bebek:
bazı firmaların ya da yarışma açan kişilerin dükkanların verdiği garip isimlere bir bakın my kundak:40: bu ne şimdi:1: hem ingilizce hem türkçe ortaya saçmasapan bir şey çıkıyor
SENDE MAŞALLAH BENDEN BETERSİN :)
:1:
sadece su mu alabiliyoruz yoksa istedigimiz baska sey de alabilir miyiz çünkü money olarak yüklediler sanırım

evet cnm su almasan da olur çnkü oraya para yatırıyolar istersen su da alablrsin bşka bşy de

Back
X