Kızlar cipsten markafoni için 15TL indirim çıktı kodu isteyen varsa yollarım özelden, altlimitli bu arada![]()
ben alabilirim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cipsten markafoni için 15TL indirim çıktı kodu isteyen varsa yollarım özelden, altlimitli bu arada![]()
almanyada deilseniz uraşmayın :)
sayfada herkes katılabilir yazıyor almanyada olmak sart değilmiş
Memleketinde Hisset
Ödüllü yarışma devam ediyor! Her hafta yeni bir yarışma, yeni bir ödül!
Memleketinde Hisset - Memleketim Benden Sorulur | Facebook
tşk ederim canım daha önce de senden çek almıştım çok sağolben alabilirim canım
Bu kampanya, Memleketinde Hisset Almanya için düzenlenmiştir.
Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nde bu haftanın ödülü Süspüs cüzdan! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook
AyYıldız
‎"Arkadaşım Kazandırıyor" yarışmamız çok yakında Facebook sayfamızda. Bizi takip edin bu heyecanı siz de yaşayın! AyYıldız - Arkadaşım Kazandırıyor | Facebook
az önce migrostan aradılar.hayat su kampanyasında ürünün olmadıgını söylemiştim magazada.biz size dönüş yapacaz demişlerdi ve yaptılar.3.99tlnin kartıma yüklendigini söyledi.bence sizlerde sansınızı deneyin![]()
benide cumartesi günü aradılar kartıma ürün bedelini yüklediler ve gittik suyumuzu aldık
bu arada dettolden annem adına kazanmışım.
sadece su mu alabiliyoruz yoksa istedigimiz baska sey de alabilir miyiz çünkü money olarak yüklediler sanırım
bazı firmaların ya da yarışma açan kişilerin dükkanların verdiği garip isimlere bir bakın my kundakBebek.com
Sevgili Bebek.com ailesi, My Kundak ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışma başlatıyoruz. Yarışmamızın konusu "Uyuyan Güzeller" Bebeğinizin uyurken çekildiği fotoğraflarını paylaşmanızı bekliyoruz.
Yarışmaya katılmak için, bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte 2012eylul_yarisma@e-bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 3 Ekim 2012 tarihinde sona erecek. 5 Ekim 2012 Cuma günü sonuçlar bu sayfalarda duyurulacak. Jüri tarafından seçilecek 1 şanslı bebeğe My Kundak, "Uyku Danışmanlığı Paketi" armağan edilecek.
çagancım bu senin için katıl mutlaka![]()
SENDE MAŞALLAH BENDEN BETERSİN :)
sadece su mu alabiliyoruz yoksa istedigimiz baska sey de alabilir miyiz çünkü money olarak yüklediler sanırım
evet cnm su almasan da olur çnkü oraya para yatırıyolar istersen su da alablrsin bşka bşy de