Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/probis
Arkadaşına bir sürpriz yapmaya ne dersin? 13 Ekim Cumartesi Ülker Sports Arena’da düzenlenecek Metro Moto Heroes etkinliğine arkadaşınla beraber bilet kazanıp Ozan Çolakoğlu eşliğinde eğlenmek istiyorsan, hemen Mini Quiz’e katıl!

cmt-pazar tatil yapan dettolden yeni mesaj:1:

Merhaba xxxxx Hanım, adresinizi aldık. En kısa sürede hediyenizi gönderiyor olacağız. Tekrar tebrik ederiz.

CEYSULAR geldi.. $Fotoğraf0062.webp

arkadaşlar..tıkla kazan yarın dettol ün nesini veriyormuş ki?
makineli olandan mı ?yoksa hergün katıldığımız çeşidinden mi?

ay hakikaten ece adlı arkdşn maşallahı var o da eli boş dönmeyenlerden çoğu yrşmadan allahım azcık bize de nasip et şu kısmetten :61:

Facebook'da kendi ürününü kendin tasarla isimli sayfada bir online alışveriş anketi linki var, ankete katılan her 100. kişiye saç düzleştirici hediye edilecekmiş bir de bunu deneyelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'da kendi ürününü kendin tasarla isimli sayfada bir online alışveriş anketi linki var, ankete katılan her 100. kişiye saç düzleştirici hediye edilecekmiş bir de bunu deneyelim
bu kampanyayı defalarca paylaştın başka kampanyalar paylaşsan diyorum arkadaşım :34:

Cillit Bang Türkiye
Havada yeni bir kampanya kokusu var... Siz de alıyor musunuz?:52::52:

yaaa katilirken adres vermemismiydik sonradan mi aldilar adresleri?

yaaa bu ceyu devam ediyomu bende katilsam bitti sanmistim ama facede de resimleri goruyorum devam ediyo herhalde:53:

evet katılırken adres yazmıştık,daha neyin adres isteme maili geliyor bana öyle bir mail gelmedi..:44:

bayanlar twitterden mark & spencer den çanta kazananlar vardı aramaızda galiba çantalarınız geldimi

Kimler harika bir Pritt Ürün Seti kazanmak ister?

Hadi o zaman aşağıdaki sorunun cevabını pritturkiye@gmail.com e-mail adresine, ad-soyad, adres ve telefon bilginizle birlikte gönderin. Doğru yanıtı veren 25., 50., 75., 100. ve 125. kişilerden biri olun, kazanın!

Aşağıdaki renklerden hangisi Pritt Shiny Grip kalemlerin renklerinden biri değildir?

a) Pembe b) Yeşil c) Siyah d) Mor

Pritt Türkiye | Facebook

Back
X