Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

% 100 oh bee geçen haftaki air wickide almamıştım ikisini bir alayım barii :)

kızlar moneyye koşun bitmesinnn anca açabldm kulübün syfasını bn de dha yeni kalktım ddim bi bakim nolur nolmaz. sayfa kapandı ben tam bakçakken yeniden faceye girdim bi baktım başlamış Allahtan yettim

ya kızlar birşey soracağım benim iki money kartım var birinden % 100 aldım
sonra diğer faceyi açtım diğer karta almak için fakat aynı adresten 2.defa alamazsınız diyor neden acaba

Son düzenleme:
kızlarrr kaptım %100 u ama money kartımın bırını kaydettıgım haesabı bulamadım
daha once kayıt edılmıs dedı anlamadım nasıl cozerım kı :26:

ya kızlar birşey soracağım benim iki money kartım var birinden % 100 aldım
sonra diğer faceyi açtım diğer karta almak için fakat aynı adresten 2.defa alamazsınız diyor neden acaba

isimleer mi aynı acaba ya da tel no fln mı blmyorm ki bn de bnde de 1 tane var 1 de anneme düşünüyorum almayı ama bilemedim

isimleer mi aynı acaba ya da tel no fln mı blmyorm ki bn de bnde de 1 tane var 1 de anneme düşünüyorum almayı ama bilemedim

karttaki sadece soyisimler aynısı.
face adresleri farklı isimler
tel nolarda farklı ama olmadı sadece 1 tanesine %100 aldım.
neyse dünde dettolden kazanmıştım zaten

kızlar bana 700ml pantene krem ve sampuan geldi gecen gün esim almıs faturasını yırtmıs kargocu kim gönderdi bilemedim tesekkürler anneymiş ama 2. kez geldi bana bende adamlara sordum hani nie 2 kere geldi die yazmıslar siz sayfamıza yazıp keşke2. gelse demişsiniz sizimi kıracagız bizde yolladık demişler dalga mı gectiler gercekmi anlamadım ama teşekkür ettim tabii:

farklı tarayıcıdan açarsanız alırsınız aynı tarayıcıdan olmuyor maalesef... gizli taramanız varsa yani chrome kullanıyorsanız alırsınız

bende anneme ablama ve kendime 100 aldım

slm

moneyde farklı tarayıcılar açarak (chrome chrome casus int exp ve mozilla) 4 tane %100 aldım. buradan dettolün yarışmasına kocaman bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…