Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1.sor doğum sayısı
2.soru hpv dna
3 soru 10 yıl
ben böle buldum

karttaki sadece soyisimler aynısı.
face adresleri farklı isimler
tel nolarda farklı ama olmadı sadece 1 tanesine %100 aldım.
neyse dünde dettolden kazanmıştım zaten
snrırım tarayıcıdan o zmn cnm arkdşlar da belirtmiş ztn farklı bir tarayıcı açarsın bundan snra
kızlar detol kac lira bileniniz var mı

4tl diye duymştm birinden ama bilmiyorum

4 tane mi tebrikler ama o an nasıl pc basında oluyorsunuz onu çözemiyorum, 1 dakikalık bişeyyy

canım moneyde işime yarayacak ürün varsa 4 tarayıcıdan açıyorum . oğlumla ve ev işleriyle oyalanırken arada f5 yapıp bakınıyorum. sürekli pc başında değilim. 19 aylık oğlum var. çok zorda kalırsam oğluma pepee şarkıları açıyorum ıyykkk kucağımda tutuyorum ama kısa bir süre

AKER EŞARP
www.akeronline.com'da yeni sezon ürünler % 15 indirimle satışta!

Aker'in 2012-13 Sonbahar / Kış koleksiyonlarını % 15 indirimle almak istiyorsanız alışveriş sepetinize eklediğiniz ürünleri satın alma aşamasında AKER2013 kupon kodunu kullanarak bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca bu duyurumuzu beğenip, profilinde paylaşanlar arasında yarın 11.30'da yapacağımız çekilişle 3 kişi Aker, Pierre Cardin ve Cacharel Eşarplarımızdan birini kazanabilecek.

dettolün 600 ml lik yokmuş 650 lik varmış migroslarda yorumlarda öyle demişler nasıl yapcez acep :44:

dettolün 600 ml lik yokmuş 650 lik varmış migroslarda yorumlarda öyle demişler nasıl yapcez acep :44:

kızlar şöyle bi hakkımız var sakın ihmal etmeyin.ben de yeni öğrendim.diyelim ki ürün gelmedi ve kampanya sonuna kadar alamadınız.o zaman migrosu arayın ve şikayetinizi bildirin.sonra money olarak yüklüyolar hesabınıza

evet en azından bu iyi birşey

yanınızda ped bardak götürün ona başka dettolden 50 ml doldursunlar
bence yanluş yazmıştır migros 650 yerine 600 ml yazmıştır bi sorun olmaz sanırım

hepsiburada.com doğum günümü kutlamış
bir bugün benim doğum günüm değil muhtemelen sallamışım üye olurken
ikincisi kuru kuru kutlanmaz insan hediye çek neyim verir
hiç adet gelenek görenek örf anane falan neyim yok bu hepsiburada.com da

varmis canm 600ml alan olmus bile

peki en son ne zamana kadar alabiliriz bu detolu son tarih fln varmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…