- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
yaaa katilirken adres vermemismiydik sonradan mi aldilar adresleri?
NeoLife Tıp Merkezi
Sevgili Neolife Dostları,
Ödüllü bilgi yarışmamızın 3. dönemi başladı.. Yeni dönemimizin konusu “Rahim Ağzı Kanseri”..
Siz de yarışmamıza katılın, sorulara doğru cevap verin ve yaşamınıza sağlık katacak ödüllerden kazanma şansını yakalayın!
Yarışmaya başlamak için tıklayın
NeoLife Tıp Merkezi - Besiktas, Turkey - Hastane/Klinik - Ödüllü Bilgi Yarışması | Facebook
snrırım tarayıcıdan o zmn cnm arkdşlar da belirtmiş ztn farklı bir tarayıcı açarsın bundan snrakarttaki sadece soyisimler aynısı.
face adresleri farklı isimler
tel nolarda farklı ama olmadı sadece 1 tanesine %100 aldım.
neyse dünde dettolden kazanmıştım zaten
kızlar detol kac lira bileniniz var mı
4 tane mislm
moneyde farklı tarayıcılar açarak (chrome chrome casus int exp ve mozilla) 4 tane %100 aldım.buradan dettolün yarışmasına kocaman bir
4 tane mitebrikler ama o an nasıl pc basında oluyorsunuz onu çözemiyorum, 1 dakikalık bişeyyy
https://www.facebook.com/NeoLifeIstanbul
b--d--a olarak buldum ben kntrol edin isterseniz yinede emin degilim
bende senin gibi buldum şıkları canım
dettolün 600 ml lik yokmuş 650 lik varmış migroslarda yorumlarda öyle demişler nasıl yapcez acep :44:
kızlar şöyle bi hakkımız var sakın ihmal etmeyin.ben de yeni öğrendim.diyelim ki ürün gelmedi ve kampanya sonuna kadar alamadınız.o zaman migrosu arayın ve şikayetinizi bildirin.sonra money olarak yüklüyolar hesabınıza
yanınızda ped bardak götürün ona başka dettolden 50 ml doldursunlardettolün 600 ml lik yokmuş 650 lik varmış migroslarda yorumlarda öyle demişler nasıl yapcez acep :44:
dettolün 600 ml lik yokmuş 650 lik varmış migroslarda yorumlarda öyle demişler nasıl yapcez acep :44:
varmis canm 600ml alan olmus bile
peki en son ne zamana kadar alabiliriz bu detolu son tarih fln varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?