Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

taftın cevapları
1.marilyn monroe
2.titanik
3.taft ekstra güçlü köpük
4.almanya
5.scarlett jhonson
6.mad man
7.sibel kekilli
yine de kontrol ederek yapın bazıları yanlış olabilir ama ben böyle buldum

demekki kimseye hepsini birden vermiyorlarğbana da havlu gelmedi ama süslü şişe geldi

hack falan mı bunlar ya

bazıları 50tane hesap açıyor kendine hack degil de fakeler çok facede malesef.onlardan bize sıra gelmiyor.burda paylaştıgımız seylerin hepsini onlar da takip edebiliyor ve de aman biz de ufak tefek bişiler kazanıyoruz çok şükür.millet lap tablar ya da daha büyük şeyler için yarısıyor.bana çok ugrastırıcı geliyor onlarbegen,paylşa ve soru cevaplı olanlara katılıyorum

aynı yoldan ilerliyoruz önce beleş pril ıyykkk çok kötüydü. sonra fairy çekle almıştım parladım moneyden quantumla cila çektim

kesinlikle katılıyorum.bir de 100lü almıştık prilden.Allahım bitmek bilmedi daha yeni bitti.atamadım da sonra dediğin gibi ben de cilaladım

soda etkili tablet yeni değil ama benim makinem vestel marka marka farkedebilir
fairy bana cok pahalı geldi almıyorum

ben migrosdan ne kazandıysam alamadım.çünkü ne hikmetse kazandığım her ürün samsunda ki mağazada yok oluyor.

ben migrosdan ne kazandıysam alamadım.çünkü ne hikmetse kazandığım her ürün samsunda ki mağazada yok oluyor.

mağazada yoksa ya müş. hiz. yetkilisen söyle ya da moneyclubun ilteşim sekmesindem şikayetini ilet money para olarak yüklesinler. geçen perşembe gün kü hayat suları almaya üşendim . iletişim bölümünden bulamadım diye mesaj attım ertesi gün dönüş yaptılar 3,99 tl lik money para yüklediler ben de sarelle aldım

teşekkür ederim canım, bu çok iyi oldu :))

soda etkili tablet yeni değil ama benim makinem vestel marka marka farkedebilir
fairy bana cok pahalı geldi almıyorum

belki de canım ben de kampanyalı aldım zaten fairy ve quantumu.yoksa pril almştım işte en sonbenim makinem de boshun ama marka değil de markanın da modelleri önemli heralde.boshtan memnun olmayan da var vestelden de arçelikten de değişiyor modele göre

aynen ben de aradım ve alışveriş yaptım bugün 3.99 düştü toplam hesaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…