Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Her gün 150 kişi, yenilenen şişesi ve parfümüyle Dettol Sıvı Sabunları deneme şansı yakalıyor! Yeni Dettol'ü ilk deneyenlerden biri olmak için denemek istediğini seç, her 20. kişiden biri sen ol.

Hediye gönderimlerimizde kayıt formundaki adres ve telefon bilgileri kullanılacaktır. İletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanızı rica ederiz.

Dünün kazananlarını uygulamamızın alt kısmındaki "kazananlar" bölümünden görebilirsiniz. Dettol Türkiye - Yeni Dettol'ü İlk Sen Dene | Facebook

Dettol açıklanmış ve açılmış kızlaaaaaaaaaaaar :):):) Kazanmışımmmmmmmm:52::52::52::52::52:

Her gün 150 kişi, yenilenen şişesi ve parfümüyle Dettol Sıvı Sabunları deneme şansı yakalıyor! Yeni Dettol'ü ilk deneyenlerden biri olmak için denemek istediğini seç, her 20. kişiden biri sen ol.

Hediye gönderimlerimizde kayıt formundaki adres ve telefon bilgileri kullanılacaktır. İletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanızı rica ederiz.

Dünün kazananlarını uygulamamızın alt kısmındaki "kazananlar" bölümünden görebilirsiniz. Dettol Türkiye - Yeni Dettol'ü İlk Sen Dene | Facebook

Dettol açıklanmış ve açılmış kızlaaaaaaaaaaaar :):):) Kazanmışımmmmmmmm:52::52::52::52::52:

tbr. bana gene yok:31: bir de kazanan kişiler tekrar mı kazanıyor anlayamadm bunda snki hep aynı isimleri göryorum:53::53:

tbr. bana gene yok:31: bir de kazanan kişiler tekrar mı kazanıyor anlayamadm bunda snki hep aynı isimleri göryorum:53::53:

lafı ağzımdan aldın vallahi:1:
banada öyle geliyor:24: sanki kazananların isimleri var yine mi kazanmışlar ne:44:
yoksa kafayımı sıyırıyoruz:52:

bu çokonat ne zaman açıklamayı düşünüyosa kazananları :47:

Yarışmanın kazananları 26 Eylül Çarşamba, 3 Ekim Çarşamba ve 10 Ekim Çarşamba tarihlerinde saat 14:00’de Çokonat | Facebook sayfasından duyurulacaktır. ‘Çokofan’ adlı uygulamadaki kazananlar sayfasında açıklanacaktır.
eee hani nerde

bugun moneyden dettollerımı almaya gıttım dunya yok yurudum evıme uzak malesef
kartımda tanımlı olmasına ragmen kasada dusmedı 650 ml
tanımlı olan 600 luk ya
bısrsuru yerı aradı gorevlı en son money musterı hızmetlerını aradılar zaten 600 ml detol yokums musterı hızmetlerı kart numaramı fln alıp 650 lık olanı tanımladı ama yıne kasada dusmedı
bkac gun sonra tekrar deneyılm bazen gec dusuyo kartlara dedı sınır oldum
ama saolsun gorevlı cook ılgılendı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X