Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar daybuyday en son nezaman kargo bedava yaptı tahminen bileniniz varsa acil söyleyebilirmi?![]()
benim bildiğim en son 23 nisanda yapmıştı çocuk şenliği, o zaman kargo ücretsizdi 1 günlüğüne
cnm bende gittim 650lik şişe aldım.. birisinin altında hamammı sauna mı bişe yazıyordu o nda indirim olmadı, diğer klasikmi ne onu gecirdim yine 650ml onda indirim oldu..bugun moneyden dettollerımı almaya gıttım dunya yok yurudum evıme uzak malesef
kartımda tanımlı olmasına ragmen kasada dusmedı 650 ml
tanımlı olan 600 luk ya
bısrsuru yerı aradı gorevlı en son money musterı hızmetlerını aradılar zaten 600 ml detol yokums musterı hızmetlerı kart numaramı fln alıp 650 lık olanı tanımladı ama yıne kasada dusmedı
bkac gun sonra tekrar deneyılm bazen gec dusuyo kartlara dedı sınır oldum
ama saolsun gorevlı cook ılgılendı
kızlar daybuyday en son nezaman kargo bedava yaptı tahminen bileniniz varsa acil söyleyebilirmi?![]()
ben hiç beklemiyordum ikimizin adınıda görünce çok şaşırdımm şans yaaa vallaa.
bugünü ailecek kazanma günü ilan ediyorum
berenzenanın şansı bana bulaştııı :127::132:
vah canıım yazık ya ilk defa kazandığın hediye bile kursağında kalıcak o zmncnm bende gittim 650lik şişe aldım.. birisinin altında hamammı sauna mı bişe yazıyordu o nda indirim olmadı, diğer klasikmi ne onu gecirdim yine 650ml onda indirim oldu..
buarada hayatım da ilk kez ismimi bir kampanyanın altında kazanan olarak gördüm,kalbim yerinden cıkacaktı az evvel.. sonra baktım kahve dünyası ndan dondurma ama bizim burda kahve dünyası da yok.. bide emin degilim ama tamamen hediye degil,5 tl ödüyosun diye biliyorum.. içimde kaldı![]()
arkadaşlar sonunda bende kazandım bonubondan dondurma kazanmışım bu nasıl birşey anlamadım arkadaşlar evemi önderiyolar acep
vah canıım yazık ya ilk defa kazandığın hediye bile kursağında kalıcak o zmnben de çevremde gideblceğim bir kahve dünyası olmadığını düşündüğümden katılmadım okuduğm yerde var mı blmyorum ama boşver ddm ktlmadm işte. 5tl ödenyosa onun nesi hediye ki :44: ben de ilk ismimi gördüğümde heyecanlanmıştım hoş hala heyecanlanıyorum çnkü çok nadir görüyorum adımı
oklar ve tayyar bey de heyecanlanıyorlar mı acaba
:2:
eve göndermyolar cnm sen gidip orada yiyeceksin dondurmayı kahve dünyasında yani.
BEN KATILDIM HAYIRLISI BAKALIM..KIZIM GÜLSENİN ŞANSINA...
https://www.facebook.com/camlica?sk...shttps://www.facebook.com/TwigyIstanbul/notes
saolsunlar güzel kampanyalar yapıyolar fakat gidip alma işleri beni sinir ediyor yaa.bir kaç kez başıma geldi sanki dileniyoruz gibi bi imaj yaratıyolar.bedava alıyoruz ya garip bir muamele görürüyoruz o yüzden gercekten sinir oluyorum ne giderim nede alır yerim yani kırkyılın başı bi bişey kazandık hevesim yarım kaldı
Pc giremiyorum mobilden twigy acabildim camlicanin linki mobildn acimiyor rica etsem kazanan isimleri buraya kopyalarnisiniz?
neyse saglık olsun canım ınsalah cok daha ıylerını kazanırsıncnm bende gittim 650lik şişe aldım.. birisinin altında hamammı sauna mı bişe yazıyordu o nda indirim olmadı, diğer klasikmi ne onu gecirdim yine 650ml onda indirim oldu..
buarada hayatım da ilk kez ismimi bir kampanyanın altında kazanan olarak gördüm,kalbim yerinden cıkacaktı az evvel.. sonra baktım kahve dünyası ndan dondurma ama bizim burda kahve dünyası da yok.. bide emin degilim ama tamamen hediye degil,5 tl ödüyosun diye biliyorum.. içimde kaldı![]()
Allahımmm sana geliyorumD arkadaşlar sizlerin sayesinde kargo takipçimden 2li abajur kazanmışım .ilk hediyem inşallah devamı gelir
[/QUOTE
benim de ilk hediyem avon maskaraydı. ilk hediyeler ilk aşk gibi özel![]()
Allahımmm sana geliyorumD arkadaşlar sizlerin sayesinde kargo takipçimden 2li abajur kazanmışım .ilk hediyem inşallah devamı gelir
[/QUOTE
benim de ilk hediyem avon maskaraydı. ilk hediyeler ilk aşk gibi özel![]()
evet canım inşallah şans getirir.kızım çok sevindi görünce anne pembesini alalım kardeşimle odamıza koyarsın demeye başladı :)
huggiesin yarışmasını işallah kızım ALYA kazanır HEDİYESİ ÇOK GÜZELL https://www.facebook.com/HuggiesTurkiye/app_261272230642697