Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar acil bişey sormak istiyorum benim kampanyalar için kullandığım faceim kapanmış gecici larak diyor ne zaman açılır fikri olan var mıı,ya da açmanın bir yolu var mı

bugun moneyden dettollerımı almaya gıttım dunya yok yurudum evıme uzak malesef
kartımda tanımlı olmasına ragmen kasada dusmedı 650 ml
tanımlı olan 600 luk ya
bısrsuru yerı aradı gorevlı en son money musterı hızmetlerını aradılar zaten 600 ml detol yokums musterı hızmetlerı kart numaramı fln alıp 650 lık olanı tanımladı ama yıne kasada dusmedı
bkac gun sonra tekrar deneyılm bazen gec dusuyo kartlara dedı sınır oldum
ama saolsun gorevlı cook ılgılendı
cnm bende gittim 650lik şişe aldım.. birisinin altında hamammı sauna mı bişe yazıyordu o nda indirim olmadı, diğer klasikmi ne onu gecirdim yine 650ml onda indirim oldu..
buarada hayatım da ilk kez ismimi bir kampanyanın altında kazanan olarak gördüm,kalbim yerinden cıkacaktı az evvel.. sonra baktım kahve dünyası ndan dondurma ama bizim burda kahve dünyası da yok.. bide emin degilim ama tamamen hediye degil,5 tl ödüyosun diye biliyorum.. içimde kaldı :(

Son düzenleme:
arkadaşlar sonunda bende kazandım bonubondan dondurma kazanmışım bu nasıl birşey anlamadım arkadaşlar evemi önderiyolar acep

cnm bende gittim 650lik şişe aldım.. birisinin altında hamammı sauna mı bişe yazıyordu o nda indirim olmadı, diğer klasikmi ne onu gecirdim yine 650ml onda indirim oldu..
buarada hayatım da ilk kez ismimi bir kampanyanın altında kazanan olarak gördüm,kalbim yerinden cıkacaktı az evvel.. sonra baktım kahve dünyası ndan dondurma ama bizim burda kahve dünyası da yok.. bide emin degilim ama tamamen hediye degil,5 tl ödüyosun diye biliyorum.. içimde kaldı :(
vah canıım yazık ya ilk defa kazandığın hediye bile kursağında kalıcak o zmn:50: ben de çevremde gideblceğim bir kahve dünyası olmadığını düşündüğümden katılmadım okuduğm yerde var mı blmyorum ama boşver ddm ktlmadm işte. 5tl ödenyosa onun nesi hediye ki :44: ben de ilk ismimi gördüğümde heyecanlanmıştım hoş hala heyecanlanıyorum çnkü çok nadir görüyorum adımı:1: oklar ve tayyar bey de heyecanlanıyorlar mı acaba :47::2:
arkadaşlar sonunda bende kazandım bonubondan dondurma kazanmışım bu nasıl birşey anlamadım arkadaşlar evemi önderiyolar acep

eve göndermyolar cnm sen gidip orada yiyeceksin dondurmayı kahve dünyasında yani.

vah canıım yazık ya ilk defa kazandığın hediye bile kursağında kalıcak o zmn:50: ben de çevremde gideblceğim bir kahve dünyası olmadığını düşündüğümden katılmadım okuduğm yerde var mı blmyorum ama boşver ddm ktlmadm işte. 5tl ödenyosa onun nesi hediye ki :44: ben de ilk ismimi gördüğümde heyecanlanmıştım hoş hala heyecanlanıyorum çnkü çok nadir görüyorum adımı:1: oklar ve tayyar bey de heyecanlanıyorlar mı acaba :47::2:

eve göndermyolar cnm sen gidip orada yiyeceksin dondurmayı kahve dünyasında yani.

saolsunlar güzel kampanyalar yapıyolar fakat gidip alma işleri beni sinir ediyor yaa.bir kaç kez başıma geldi sanki dileniyoruz gibi bi imaj yaratıyolar.bedava alıyoruz ya garip bir muamele görürüyoruz o yüzden gercekten sinir oluyorum ne giderim nede alır yerim yani kırkyılın başı bi bişey kazandık hevesim yarım kaldı

saolsunlar güzel kampanyalar yapıyolar fakat gidip alma işleri beni sinir ediyor yaa.bir kaç kez başıma geldi sanki dileniyoruz gibi bi imaj yaratıyolar.bedava alıyoruz ya garip bir muamele görürüyoruz o yüzden gercekten sinir oluyorum ne giderim nede alır yerim yani kırkyılın başı bi bişey kazandık hevesim yarım kaldı

aynen bnm o mc donald's da başma glmişti anlatmştm ztn burda.o zmn mynet dağıtıyodu allahım sanki dilenyoruz 1 tane bilet verdim bana sormadıları soru atmadıkalrı bakış kalmadı

Pc giremiyorum mobilden twigy acabildim camlicanin linki mobildn acimiyor rica etsem kazanan isimleri buraya kopyalarnisiniz?

tatlım arkdşlar isimlerin yazılmasının yönetici tarafından uygun görülmediğinden yazmıyorlar doğrudan isim soyisimleri mecbur girip bkman gerek link atablyruz

neyse saglık olsun canım ınsalah cok daha ıylerını kazanırsın :16:
benm baktıgım mıgrosta sadece tek cesıt vardı oda dedıgın gıbı hamamlı fln bıseydı dusmedı oda neyse tekrar denerım artık bı ara

Allahımmm sana geliyorum :DD arkadaşlar sizlerin sayesinde kargo takipçimden 2li abajur kazanmışım .ilk hediyem inşallah devamı gelir:16::16::16::16:

Allahımmm sana geliyorum :DD arkadaşlar sizlerin sayesinde kargo takipçimden 2li abajur kazanmışım .ilk hediyem inşallah devamı gelir:16::16::16::16:[/QUOTE

benim de ilk hediyem avon maskaraydı. ilk hediyeler ilk aşk gibi özel :16:

evet canım inşallah şans getirir.kızım çok sevindi görünce anne pembesini alalım kardeşimle odamıza koyarsın demeye başladı :)

Back
X