Shiseido Türkiye
Leke uzmanı mısınız?
Uygulamamıza katılarak, kendinizi test edin. Her 100. kişiden biri olarak, Anti-spot serum kazanma şansı yakalayın!
https://apps.facebook.com/lekeuzmani/
Theramed Gırgırla Sunar!
Karşınızda birbirinden eğlenceli, tam dişinize göre Theramed videoları! Tıklayın, izleyin. Ardından 'hemen katıl'a basıp soruları yanıtlayın.
Bizden harika bir bakım seti kazanma fırsatı yakalayın!
Theramed Türkiye - Video | Facebook
taftın cevapları
1.marilyn monroe
2.titanik
3.taft ekstra güçlü köpük
4.almanya
5.scarlett jhonson
6.mad man
7.sibel kekilli
yine de kontrol ederek yapın bazıları yanlış olabilir ama ben böyle buldum
Çamlıca
Paylaşanlar vs. Paylaşmayanlar uygulamamızda 2. Hafta'nın kazananları açıklandı: Çamlıca - Paylaşanlar VS Paylaşmayanlar | Facebook 3. Hafta'nın kazananı sen olabilirsin! Hemen sen de paylaşanlardan olmak için tıkla: Çamlıca - Paylaşanlar VS Paylaşmayanlar | Facebook yokuuuuuuuuuuummmm yuhhh ya 150 kişi arasına giremedim
ok lar yine kazanmış
Efsane şişeyi, şimdi sen tasarla! Kitchenartist tasarım yarışmasına katıl, Pepsi
şişesini giydir, yarışmayı kazan, ödülleri kap! Tasarımınla tüm Kitchennette'lerde yerini al! Pepsi Türkiye - Kitchen Artist | Facebook
Ekleyen: Pepsi Türkiye
hadi be bende nie gelmedi hala diyom daha beklicez yani :)
Sephora Türkiye Herkese merhabalar, yarışma görselimizi öğleden sonra paylaşacağız. Gün içerisinde görseli paylaşanlardan şanslı 100 kişi Deluxe boy Outrageous Mascara kazanacak ve kazananların listesi sayfamızdan yayınlanacak. Yarışma görselini paylaştıktan sonra da takipte kalmaya devam edin.
45 adet doru onu yazanda nerden görmüşse artıkGeleneksel Perşembe Yarışmamız Başlıyor !
İşte bugünkü sorumuz:
Sateenlife.com.tr üzerinde bulunan "Sateen Men Sonbahar" butiğinde kaç adet gömlek bulunmaktadır ?
Yukarıdaki bulunan sorunun doğru cevabını oyun@sateenlife.com.tr adresine gönderen 1. , 100. ve 200. takipçilerimiz bizden 1'er adet sürpriz hediye kazanacaklar!
Yarışmamız Bugün Saat 17.00'da sonlanacak ve 19.00'da kazanan takipçiler açıklanacaktır.
Tüm takipçilerimize iyi şanslar...
biri 12 yazmş bn de aceleden atladım sazan gibi hakkımı kaybettimbuyrun katılın arkdşlar
İkinci haftanın yarışması "karış karış memleketim" başladı! Memleketim benden sorulur diyorsanız, hem eğlenmek hem kazanmak için tıklayın!
https://www.facebook.com/MemleketindeHisset/app_470500489649236
Bu sephora başladımı başlıcakmı bişey anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?