Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ohh atiyeyle 1 gün iyi ki çıkmamış çok korktum bir de o çıakr diye çnkü atiyeyi hiç sevmiyorum ztn kazananlar da istanbul ve izmir den

hediye paketinde ne var acaba nsl bşy ama ben burada olamycim kmblr hngi adresi verdim:18:

kızlarrr bana hiç bişe cıkmıyor bu yarısmalardan yaaaa:119:

bana da bir dettol çıktı başka bişiy yok
onu da yarısma sona erince gönderceklermiş

bu arada dettol 650 ml lik şişeler hepsi burada.com da indirime girmiş

önceki sayfalarda vardı cevaplar

elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi

gez dolas ,sanal alemde kavga cıkarmak mı:118: sen masallah takılmıyosun buralara,
bu gecen ki asabi arkadas galiba hemen tanıdım

evet canım ,sayfa arayıp uğraşmaktansa birileri söylesin, uğraştırmayın beni diye düşünen bencil arkadaş...
ne yazık ki böyle bencilliklere hiç gelemiyorum..arkadaşın uslubunu da hiç beğenmedim üstelik...

kızım 1 yaşına girdi ,işe başladım ,22 çocukla 4-5 saatt...eve gelince okadr yorgun oluyorumkii ..nekadar istiyorum şuraya takılmak bişeyler kazanmak ,bayadırda şanssızım zaten ...keşke birileri ben,m yerimede katılsaa:))) bol şans bacılar..

bu ne zmn oldu ya allah allah:44:

bende hatırlamıyorum ama burda yayınlanmıştı..

benim kızımda 1 yaşına girdi..doğumu nezmaan yapmıştınız? bu arada anaokulu öğretmenimisiniz?

ne demek ne demek ..kendimden sonra ilk senin adına bakıyoum yarışmalarda ya ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…