Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atiyeyle bir gün geçireceklerin arasında mısın? Yoksa hediye paketi kazananlarda mısın?
hediye paketi canım
enterasan olacak bişey yok..o günü hatırlayanlar bilir..
onca tantanaya iyi bari kazanmışsın dedim..
neyin peşinde olabilirim..çokanatlarında gözüm kalmadı herhalde..[/QUOT
'o gün' benim için unutulmaya değer bir gündü.bence sen biraz gez dolaş kafanı nelere takıyosun da hırsını almak için hayla yazıosun.hayatta daha önemli güzel konular var.gez dolaş arkadaşlar edin.böyle sanal ortamlarda kavga çıkarmak insannın ruh sağlını kötü etkiler.iyi niyetli yazıyorum inan tüm bunları .daha fazla cevap yazıp, ne burdaki insanları bunaltmayı düşünüyorum ne de seni daha çok hırslandırmayı.kendine iyi bak...
enterasan olacak bişey yok..o günü hatırlayanlar bilir..
'o gün' benim için unutulmaya değer bir gündü.bence sen biraz gez dolaş kafanı nelere takıyosun da hırsını almak için hayla yazıosun.hayatta daha önemli güzel konular var.gez dolaş arkadaşlar edin.böyle sanal ortamlarda kavga çıkarmak insannın ruh sağlını kötü etkiler.iyi niyetli yazıyorum inan tüm bunları .daha fazla cevap yazıp, ne burdaki insanları bunaltmayı düşünüyorum ne de seni daha çok hırslandırmayı.kendine iyi bak...
verdiğin dolu dolu tavsiyelere mutlak uyacağım,beni düşündüğün için allah razı olsun..ne kadar iyi kalplisin..
keşke kkoras arkadaşımızı da iğnelemeden önce böyle düşünceli olsaymışsın..selametle canım selametle..
gez dolas ,sanal alemde kavga cıkarmak mı:118: sen masallah takılmıyosun buralara,enterasan olacak bişey yok..o günü hatırlayanlar bilir..
bu gecen ki asabi arkadas galiba hemen tanıdım![]()
kızlarrr bana hiç bişe cıkmıyor bu yarısmalardan yaaaa:119:
önceki sayfalarda vardı cevaplar![]()
elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi![]()
![]()
gez dolas ,sanal alemde kavga cıkarmak mı:118: sen masallah takılmıyosun buralara,
bu gecen ki asabi arkadas galiba hemen tanıdım![]()
bu ne zmn oldu ya allah allah:44:
kızım 1 yaşına girdi ,işe başladım ,22 çocukla 4-5 saatt...eve gelince okadr yorgun oluyorumkii ..nekadar istiyorum şuraya takılmak bişeyler kazanmak ,bayadırda şanssızım zaten ...keşke birileri ben,m yerimede katılsaa:))) bol şans bacılar..
ayy yuppiiii bunda çok umutluydum benn çıkmasa büyük hüsrana uğrardım çok iyi oldu gerçi avon temsilcisiyim ama olsun kullanıyorm napim herkeşe tebrikler canlar esmerist cnm çok sağol senin çağrınla koştum geldim![]()
ne demek ne demek ..kendimden sonra ilk senin adına bakıyoum yarışmalarda ya ,![]()