Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

enterasan olacak bişey yok..o günü hatırlayanlar bilir..
onca tantanaya iyi bari kazanmışsın dedim..
neyin peşinde olabilirim..çokanatlarında gözüm kalmadı herhalde..
:27:[/QUOT

'o gün' benim için unutulmaya değer bir gündü.bence sen biraz gez dolaş kafanı nelere takıyosun da hırsını almak için hayla yazıosun.hayatta daha önemli güzel konular var.gez dolaş arkadaşlar edin.böyle sanal ortamlarda kavga çıkarmak insannın ruh sağlını kötü etkiler.iyi niyetli yazıyorum inan tüm bunları .daha fazla cevap yazıp, ne burdaki insanları bunaltmayı düşünüyorum ne de seni daha çok hırslandırmayı.kendine iyi bak...

dftkq.jpg

dün haribodan gelen, tek kişilik haribolu battaniyem:46:

ohh atiyeyle 1 gün iyi ki çıkmamış çok korktum bir de o çıakr diye çnkü atiyeyi hiç sevmiyorum:33: ztn kazananlar da istanbul ve izmir den

hediye paketinde ne var acaba nsl bşy :8:ama ben burada olamycim kmblr hngi adresi verdim:18:

'o gün' benim için unutulmaya değer bir gündü.bence sen biraz gez dolaş kafanı nelere takıyosun da hırsını almak için hayla yazıosun.hayatta daha önemli güzel konular var.gez dolaş arkadaşlar edin.böyle sanal ortamlarda kavga çıkarmak insannın ruh sağlını kötü etkiler.iyi niyetli yazıyorum inan tüm bunları .daha fazla cevap yazıp, ne burdaki insanları bunaltmayı düşünüyorum ne de seni daha çok hırslandırmayı.kendine iyi bak...

verdiğin dolu dolu tavsiyelere mutlak uyacağım,beni düşündüğün için allah razı olsun..ne kadar iyi kalplisin..
keşke kkoras arkadaşımızı da iğnelemeden önce böyle düşünceli olsaymışsın..selametle canım selametle..

gez dolas ,sanal alemde kavga cıkarmak mı:118: sen masallah takılmıyosun buralara,
bu gecen ki asabi arkadas galiba hemen tanıdım:51:

önceki sayfalarda vardı cevaplar:34::34:

elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi ;) ;)

:ssz::ssz::ssz:

gez dolas ,sanal alemde kavga cıkarmak mı:118: sen masallah takılmıyosun buralara,
bu gecen ki asabi arkadas galiba hemen tanıdım:51:

evet canım ,sayfa arayıp uğraşmaktansa birileri söylesin, uğraştırmayın beni diye düşünen bencil arkadaş...
ne yazık ki böyle bencilliklere hiç gelemiyorum..arkadaşın uslubunu da hiç beğenmedim üstelik...

kızım 1 yaşına girdi ,işe başladım ,22 çocukla 4-5 saatt...eve gelince okadr yorgun oluyorumkii ..nekadar istiyorum şuraya takılmak bişeyler kazanmak ,bayadırda şanssızım zaten ...keşke birileri ben,m yerimede katılsaa:))) bol şans bacılar..

bu ne zmn oldu ya allah allah:44:

bende hatırlamıyorum ama burda yayınlanmıştı..

kızım 1 yaşına girdi ,işe başladım ,22 çocukla 4-5 saatt...eve gelince okadr yorgun oluyorumkii ..nekadar istiyorum şuraya takılmak bişeyler kazanmak ,bayadırda şanssızım zaten ...keşke birileri ben,m yerimede katılsaa:))) bol şans bacılar..

benim kızımda 1 yaşına girdi..doğumu nezmaan yapmıştınız? bu arada anaokulu öğretmenimisiniz?

Back
X