Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twitter da 8x4 yarışmasından deodorant kazanmışım kızlar, teşekkür ederim. burda bir arkadaş paylaşmıştı ve haberm olmuştu :52:

Anlatacak eğlenceli bir bayram anınız varsa, Jolly Tur'un yarışmasına katılın, Prag ve Dubrovnik turları sizin olsun!
Pazar(23.09.2012) saat 23:59 'a kadar 1000 karakteri geçmeyecek bir yazı yazın, hediyelere yaklaşın!

Jolly Tur'un facebook sayfasından katılabilirsiniz...
https://www.facebook.com/jollytur

Anlatacak eğlenceli bir bayram anınız varsa, Jolly Tur'un yarışmasına katılın, Prag ve Dubrovnik turları sizin olsun!
Pazar(23.09.2012) saat 23:59 'a kadar 1000 karakteri geçmeyecek bir yazı yazın, hediyelere yaklaşın!

Jolly Tur'un facebook sayfasından katılabilirsiniz...
https://www.facebook.com/jollytur

canım bu yarışma bitti son gün 23'ü yazıyor..

Son düzenleme:
bana da bi gelse, kocişle çilekeş anama hediye etsem.:27:.

arkadaşlar bu dettolün yarışması son gün ne zaman?ben göremedim.. kargolar yarışma bitince topluca gönderilecekmiş..

Dettol Türkiye Facebook Kampanyası” 17.09.2012 tarihinde başlayacatır, 28.09.2012 tarihinde sona erecektir.

bana da bi gelse, kocişle çilekeş anama hediye etsem.:27:.

arkadaşlar bu dettolün yarışması son gün ne zaman?ben göremedim.. kargolar yarışma bitince topluca gönderilecekmiş..

Dettol Türkiye Facebook Kampanyası” 17.09.2012 tarihinde başlayacatır, 28.09.2012 tarihinde sona erecektir.

kızlar bu sayfa beğen paylaş yaparak 3 kişiye milka çikolataları veriyormuş, Tatlıgacı sana mı çıkıyordu bu çikolatalar hemen katıl bence kesin çıkar :24:

artık adresi verskte tekrar vercekmişiz unutcaklarmışgibime geliyor ya :1:
ay verelim verelim ztn ben adres değiştiriyorum birkç gün snra 1 ay yokum ya verdiğim adreste.
:53::53:dettolden gene mi bşy kazanamadan bitecek bu yarışması da omg!
kızlar bu sayfa beğen paylaş yaparak 3 kişiye milka çikolataları veriyormuş, Tatlıgacı sana mı çıkıyordu bu çikolatalar hemen katıl bence kesin çıkar :24:

cnm bu arada hangi sayfa:15:

verdiğin dolu dolu tavsiyelere mutlak uyacağım,beni düşündüğün için allah razı olsun..ne kadar iyi kalplisin..
keşke kkoras arkadaşımızı da iğnelemeden önce böyle düşünceli olsaymışsın..selametle canım selametle..

:46::46::48::48::48:

Kızlar kendimi ayın şanssızı ilan ediyoyorum..Ne dettol,ne çikolatalar,ne gazozlar hiç bişey çıkmıyo,avon..Ama çıkacak bişeyler umudum var $fighting0029is8.gif

Esmerist , tatlıgacı süper gidiyosunuz canlar $19076smilyherz0us.gif ..Berenzena sana bişey demiyorum zaten birazcık oku üfle biziEki Görüntüle 519386

dftkq.jpg

dün haribodan gelen, tek kişilik haribolu battaniyem:46:

çok tatlı büyük mü canım? güle güle kullan

kızlar bu arada disneyden eğitim seti istedim kızıma 5.75 karşılıgında 2 ödeme şekli var bir telden diğeride kredi kartından ..
10 gün içinde gelecekmiş haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum

kızar bu aralar dilekleriniz oluyormuş gibi düşünürseniz olurmuş 29 eylül de dolunayın 2. evresi olcakmış sanırım olumsuz falan düşünmeyin sakın hep kazanıyoruz çekilişleri hep bize çıkıyor en şanslı biz olacağız bu sene :kkk::kkk:

Back
X