ay sağol cnm bnm ne yalan söliyim ne zmndır ben de öyle ypıyorum![]()
oyşşşş canımm benimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sağol cnm bnm ne yalan söliyim ne zmndır ben de öyle ypıyorum![]()
color trend ürünlerinden kazanmışmmm ruj gelse bari adresi göndercezmi kızlarr![]()
adresi verdik diye hatırlıyorumm :44:
Anlatacak eğlenceli bir bayram anınız varsa, Jolly Tur'un yarışmasına katılın, Prag ve Dubrovnik turları sizin olsun!
Pazar(23.09.2012) saat 23:59 'a kadar 1000 karakteri geçmeyecek bir yazı yazın, hediyelere yaklaşın!
Jolly Tur'un facebook sayfasından katılabilirsiniz...
https://www.facebook.com/jollytur
bana da bi gelse, kocişle çilekeş anama hediye etsem..
arkadaşlar bu dettolün yarışması son gün ne zaman?ben göremedim.. kargolar yarışma bitince topluca gönderilecekmiş..
bana da bi gelse, kocişle çilekeş anama hediye etsem..
arkadaşlar bu dettolün yarışması son gün ne zaman?ben göremedim.. kargolar yarışma bitince topluca gönderilecekmiş..
kızlar bu sayfa beğen paylaş yaparak 3 kişiye milka çikolataları veriyormuş, Tatlıgacı sana mı çıkıyordu bu çikolatalar hemen katıl bence kesin çıkar![]()
ay verelim verelim ztn ben adres değiştiriyorum birkç gün snra 1 ay yokum ya verdiğim adreste.artık adresi verskte tekrar vercekmişiz unutcaklarmışgibime geliyor ya![]()
Dettol Türkiye Facebook Kampanyası 17.09.2012 tarihinde başlayacatır, 28.09.2012 tarihinde sona erecektir.
kızlar bu sayfa beğen paylaş yaparak 3 kişiye milka çikolataları veriyormuş, Tatlıgacı sana mı çıkıyordu bu çikolatalar hemen katıl bence kesin çıkar![]()
Sephoradan kazanmışımmm teyteyy![]()
verdiğin dolu dolu tavsiyelere mutlak uyacağım,beni düşündüğün için allah razı olsun..ne kadar iyi kalplisin..
keşke kkoras arkadaşımızı da iğnelemeden önce böyle düşünceli olsaymışsın..selametle canım selametle..
Kızlar kendimi ayın şanssızı ilan ediyoyorum..Ne dettol,ne çikolatalar,ne gazozlar hiç bişey çıkmıyo,avon..Ama çıkacak bişeyler umudum var![]()
Esmerist , tatlıgacı süper gidiyosunuz canlar..Berenzena sana bişey demiyorum zaten birazcık oku üfle biziEki Görüntüle 519386
ay verelim verelim ztn ben adres değiştiriyorum birkç gün snra 1 ay yokum ya verdiğim adreste.
dettolden gene mi bşy kazanamadan bitecek bu yarışması da omg!
![]()
![]()
dün haribodan gelen, tek kişilik haribolu battaniyem![]()
ay verelim verelim ztn ben adres değiştiriyorum birkç gün snra 1 ay yokum ya verdiğim adreste.
dettolden gene mi bşy kazanamadan bitecek bu yarışması da omg!
cnm bu arada hangi sayfa![]()
ceyda nın dediği sayfa bu bende gördüm ama bilemedim blog sayfası gibi geldi bana.eğer öleyse sileyim canlarımm
https://www.facebook.com/FatmaSevildi