Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sütaş
Yeni yarışma haftamız başlıyor!*

https://apps.facebook.com/buyumixtatilinianlat/

Çadır kazanamayanlar üzülmesin, yeni hafta da ister eski fotoğraflarınızla yeniden katılın isterseniz yeni fotoğraflarla şansınızı deneyin. Sakın Büyümix paketlerinden çıkan şifreleri girmeyi unutmayın!

*Yarışmamızda 2. haftamız sabah 9 itibari ile başlamıştır.

bende sizin kadar çekilişlere katılıyorum tek bir hesabımdan,hiç çıkmadı bana,sizi çok kıskanıyorum

hediyeleri açıklamamıs puan durumundan kontrol et ilk 10damısın,değilsen de cekilişle hediye verceklermiş 10 kişiye daha

ilk 10 kişiye eti tutku paketi bide çekilişle 10 kişiye varmış
ödül bu katılım koşullarında yazmışlar

kızlar avonda 2 gündür doğru cvp veriyorum ama üzgünüz diye yazı çıkıyo sizde de oluyomu.dünkü sorunun cvabı a şıkkı milla bilmem kimdi.bugünküde city rush değilmi.acaba yanlış mı işaretledim

kızlar bayağdır yrşmalara katlamıyorum okul için şehir değiştirdim ve sayfaalr çok atlamştır düzenlemem gerekyor ortlığı. bir iki şeye baktım yine bşy kazanamamışm hele şu vichy de nsl çkmış ki çeklşle mydi hep tanıdık isimler var sürekli kazanan yine onlr kazanmş anlamadım gitti.
nyse kızlar ne diycem şu ağustosun sonunda fln hatrladığım money in yaptığı indrmler neydi tıkla kazanda detoll vardı geçenlerde finish quantum 20li airwick yoğurt vardı başka htrladığnz var mı ariel jelden snra bşy vermedi başka değil mi sitesinde fln

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…