Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlaaaaar :)
başladık işte haftaya
bu arada ben mesaj atamıyorum bilginize neden bilen var mı

ayrıca p&g kampanyası vardı şok marketlerde
onun sonuçlarını bilen var mı?

100 mesajı aşarsan özelden mesaj atabilirsin şu anda 45 sin....oyun bölümünden 100 msjı doldurabilirsin

az önce kargo geldi veee.beklediğim milupa seti twitterdan kazanmıştım geçen hafta hemen göndermişlerbugün mutlu etti beni..işime yarayacak şeyler hep.paketin içinde emziren anne çayı,bebek için rezene çayı ,gece çayı,mama kabı ve mama kaşığı ve bebeğim kitapçığı var.Anne adayları ve anne olanlar mutlaka milupayı takip edin.cuma günleri katılın yarışmaya

Son düzenleme:

benimd egeldi 1 yaş üstü devam sütü 6 kutu yarım kiloluk 2 tane meyve suyu 2 tane çorba 2 tane devam sütü numune mama kabı kaşık :)

iki kez face aldım ikiside alındı,artık eşimin facede dolşıyorum.Veet'in formunu da eşimin adına doldurdum,gülmekten gözümden yaş geldi

eşinin ismi unisex bir isimse iyi ama değilse kazandığında herkes güler şekerim. Kazanda gülsünler boşver

arkadaşlar twitter den hiç bir şey anlamıyorum TEBRIKLER 90 gün Avira Internet Security Kazandıenız diyor ee biz şimdi nasıl iletişime gececegiz adres falan anlamıyorumki bilen birisi anlatsın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…