Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar twitter den hiç bir şey anlamıyorum TEBRIKLER 90 gün Avira Internet Security Kazandıenız diyor ee biz şimdi nasıl iletişime gececegiz adres falan anlamıyorumki bilen birisi anlatsın ne olur

canım bende kazanmışım verdikleri adrese adını söyle sana mail atıyorlar kodu

#FreshnSoftvarsa Etiketini kullanarak ileti yazıp, iletisine en çok Retweet alan ilk 3 kişiye "Özel Fresh'n Soft Hijyen Seti" hediye!

Yorguncadı
doğum günün kutlu olsunn
topicten ayrı kaldım kaç gündür
düğün telaşındayız dün evimi yerleştirdik, bu pazar düğünüm var beklerimm düğünüme
şimdi de eminönüne gidip dikilen kaftanımı alıcammm:18::18::18:
evdeki interneti kapattırdık ben gittiğim için giremyorum topice

yarışmalara katılamıyorum bu hafta, hepinizin şansı kısmeti açık olsun inşallah:))
öpüyorum hepinzi, görüşmek dileğiyle
bu arada marc'tan kazandığım ipod touch geldi, şahane biişeyyy

ben şu uni hijyen bebeğimle ilk anı m a foto yükleyemiyorum ya, foto yükle yerine tıklıyorum tıklıyorum , hiç bişi açılmıyor,deneyen var mı?????????*

Korkmaz'dan çok şık hediyeler sizleri bekliyor!
Yoksa siz hala sahrapsoysal.com'a üye olup tarifleri paylaşmaya başlamadınız mı?

Sahrap Soysal

https://www.facebook.com/SahrapSoysal

Maybelline NY'un büyük sürprizine çok az kaldı! Takipte kalın!

Maybelline NY Türkiye | Facebook

Bugün yarışmamız başlıyor! Yarışma linkini gün içerisinde siz dostlarımızla paylaşıyor olacağız!
AyYıldız | Facebook

perşembe akşamı istediğim disney engılısh eğitim seti az önce geldi,güzel iyiki istemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…