Allahından bulsun, hakkımızı yiyosa haram zıkkım olsunBu dua ona baya gider sanırım 3 5 kuruşluk şeyler için bu ne hırstır anlamam
mesaj yazma hakkım olmadığı için böyle yaptım vaseline de bi yarışma başlatmış.kaç tane vaselin var resimde diyor ama yazı olarakmı krem olarakmı onu belirtmemiş https://www.facebook.com/vaseline/app_146626025380113
ayy vere vere humus mu verio hayret ya ne dengesiz bu money bi hafta koca calgonit bi hafta ufacık humusss sinir oldum vallaaaa
kızlar herkese iyi şanslar. ye bende yarışmalara katılmak istiyorum. ama faceim yoktu. şimdi bi face açtım. arkadaşım olmasada olur galiba değilmi.
cnm iphone uygulamasıymış..sadece iphone a oluyor.en zından şimdilik....gel beraber yiğelim mantıyı...kazandımmmmmm sonunda bübchenden kazandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bende denedim indiremedim.. tıklanmıyor pcden gerçi android benim telefonum olmaz ama o mantıdan istiyorummm :)
bugün okula geç gidicem katılayım bakayım şu avona kazanan oldumu aramızdan
cnm iphone uygulamasıymış..sadece iphone a oluyor.en zından şimdilik....gel beraber yiğelim mantıyı...
ben dün son 4 de parfüm kazandım...avona da kızgınım ama katıldım genede....
Hemde 250 kişiye %100 , ne değerliymiş meğer humus :)))
iyi barinoldu neden cnm bi kusurlarımı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?