Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

15 saat yapanlari bilemem ama, bence 5-6 saat yapilabilir. ben 4 saat 40 dakka falan yapmistim hatta. simdi yine listeye girmeye kararliyim, en azindan 5 saat yapmayi düsünüyorum bi aksilik olmazsa, simdilik 1 saat 12 dakkadayim

sadece eti tutku sayfasina bakmiyorum ama, yaninda baska seylerle ugrasiyorum, burdamisin falan diye sordugunda ona tikliyorum. cok büyük bisey verceklerini sanmiyorum gerci, eglenceli hediyeler diyor cünkü, eglenceli ne olabilir ki ama hirs yaptim bi kere

tutkunun linkini verir misn canım

teşkler canım birde ben bakayım nasılmış

uzun süre pc basinda durabiliyorsan kolay aslinda. ben sayfalari kücültüp ikisini yanyana actim. baska seylerle ugrasiyorum, arada ona tikliyorum iste bi tek burdamisin falan diyince, 2 saati gectim simdilik, sanada kolay gelsin

biz eşimle 4.40 bekledik sonra netimiz kesildi skoru bile kaydedemedik

uzun süre pc basinda durabiliyorsan kolay aslinda. ben sayfalari kücültüp ikisini yanyana actim. baska seylerle ugrasiyorum, arada ona tikliyorum iste bi tek burdamisin falan diyince, 2 saati gectim simdilik, sanada kolay gelsin

bende öyle yaptım canım şimdi teşkler
peki cevap vermeyince tekrar başa mı dönüyor? benim 1kere öyle oldu da onu nasıl yapcaz yani püf noktası var mı?

arkadşlar,ben eylul ayında omo dan deterjan kazanmıştım.ne gel var ne giden,kazanalara teyit için mail geldimi

bende öyle yaptım canım şimdi teşkler
peki cevap vermeyince tekrar başa mı dönüyor? benim 1kere öyle oldu da onu nasıl yapcaz yani püf noktası var mı?

cevap vermezsen o zamana kadarki süreni kaydediyor, yani bitiyor oyun maalesef, püf noktasi varsada bilmiyorum

eti form bisküvilerimle 3 tane dettolüm geldi
bugün açıklanan hiçbir yarışmada yokum ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…