Eğer hile yapanlar silinirse bence ilk 10'da olanlarkalmaz. Zaman hızlandırma programıyla zamanı daha hızlı geçiriyorlar bu şekilde 10 dakikada 5-10 saat süre yapıp ekliyorlar. Eğer silinmezse listeye girmke çok zor çekilişibekliyecez artık.
15 saat yapanlari bilemem ama, bence 5-6 saat yapilabilir. ben 4 saat 40 dakka falan yapmistim hatta. simdi yine listeye girmeye kararliyim, en azindan 5 saat yapmayi düsünüyorum bi aksilik olmazsa, simdilik 1 saat 12 dakkadayim
sadece eti tutku sayfasina bakmiyorum ama, yaninda baska seylerle ugrasiyorum, burdamisin falan diye sordugunda ona tikliyorum. cok büyük bisey verceklerini sanmiyorum gerci, eglenceli hediyeler diyor cünkü, eglenceli ne olabilir kiama hirs yaptim bi kere
teşkler canım birde ben bakayım nasılmış
15 saat yapanlari bilemem ama, bence 5-6 saat yapilabilir. ben 4 saat 40 dakka falan yapmistim hatta. simdi yine listeye girmeye kararliyim, en azindan 5 saat yapmayi düsünüyorum bi aksilik olmazsa, simdilik 1 saat 12 dakkadayim
sadece eti tutku sayfasina bakmiyorum ama, yaninda baska seylerle ugrasiyorum, burdamisin falan diye sordugunda ona tikliyorum. cok büyük bisey verceklerini sanmiyorum gerci, eglenceli hediyeler diyor cünkü, eglenceli ne olabilir kiama hirs yaptim bi kere
uzun süre pc basinda durabiliyorsan kolay aslinda. ben sayfalari kücültüp ikisini yanyana actim. baska seylerle ugrasiyorum, arada ona tikliyorum iste bi tek burdamisin falan diyince, 2 saati gectim simdilik, sanada kolay gelsin
biz eşimle 4.40 bekledik sonra netimiz kesildi skoru bile kaydedemedik
bende öyle yaptım canım şimditeşkler
peki cevap vermeyince tekrar başa mı dönüyor? benim 1kere öyle oldu da onu nasıl yapcaz yani püf noktası var mı?
heyvan değil canım akaryakıt çeki :) burda görmüş katılmıştım eşimden ve kendimden eşim şanslı çıktı adanadan
eti form bisküvilerimle 3 tane dettolüm geldi
bugün açıklanan hiçbir yarışmada yokum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?