Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

" Çözüm" ü cümle içinde kullan 15 arkadaşına yorumunu beğendir. Hediyeni al
https://www.facebook.com/cozumdershaneleri

Perilina | Facebook

Canon Türkiye'nin Canon 650D Sahiplerine Çanta Hediye ettiğini biliyor muydunuz?
Hemen tıklayın, seri numaranızı ve faturanızı CanonTürkiye'ye gönderin, çantanız elinize ulaşsın. ‎Canon Türkiye‎ - ‎Çantanız Canon'dan!‎ | Facebook

https://www.facebook.com/canonturktr

100 taraftara 100 maç bileti hediye! Çekilişe katılmak için tıkla! ‎Opet‎ - ‎Maça Yolculuk‎ | Facebook
Opet | Facebook

Kampanyamız başlıyor...
" A Yayınları" nı cümle içinde kullan
15 arkadaşına yorumunu beğendir.
Hediyeni kap
A Yayınları | Facebook

interspor bana da çıkmıştım kullanmıştım tüm sonuçları paylaşmaya çalışalım böyle uğraşıyoruz birde çıkıp almadıklarımıza üzülmeyelim

‎UHU Türkiye‎
Yarışmamız başladı!

Twitter üzerinden en yaratıcı tweet’i #patafixlemekistiyorum hashtagi ve @UHUTurkiye mention’ıyla yaz UHU patafix 3’lü setini sen kazan!

Trafikte Sorumluluk ‏@TS_Hareketi
İlk yardım seti ödüllü yarışmamız bugün 15:00'te! Üstelik ödül sayısını 5'e çıkardık. Kaçırmayın!
Trafikte Sorumluluk (TS_Hareketi) Twitter'da

PanasonicTurkiye ‏@PanasonicTR
Çevremizi korumak için şu ana kadar neler yaptınız? #ecoideas etiketiyle paylaşın, dünya mirasları kitabı kazanan 4 kişiden biri siz olun!

PanasonicTurkiye ‏@PanasonicTR
Yarışmamız yarın 11.00'de başlayacak, 4 gün sürecektir. Siz de çevre korunması için fark yarattım diyorsanız katılın! #ecoideas

PanasonicTurkiye (PanasonicTR) Twitter'da

canım ne kadar sürede yapmıştın hatırlıyormusun?

her şehire 5 kişiye vermişler 11 sn ye sanırım..ben şanslıyım burdan katılan olmamış...direk almışım 2 kişiymişiz:) artık kim olduğumu anlamışsınızdır:))her neyse muğladan 2 kişi almışız...süreylede alakalı bence hızlı olan aldı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…