Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

asıl bu yaşta sürülür ,yaşım belli olmasın deyüüü..

çok seviyorum senin bu huyunu
şaka kaldırıyosun.Allah sana her yarışmada kazanmayı nasip etsin emi
özelliklede yaşlılık karşıtı krem hediye eden yarışmaları

ya ben 2 gündür tam 10 da gr
yorum yine üzgünüz diyor..siz tam kaçta yarıştınız?

Saatler pek alakalı değil hediyeler bitmeden 50. kişi olmak lazım ama baya zor oluyor kaç gün geçti kazanana kadar

avondan resimi kaç saatte bitirir diye tahmin yapmıştık 800 kişiye vercekmiş galiba yanlış bilmiyorsam orda inşallah bitane bize denk gelir artık

ben kazandığımda saat 10:40 falandı ama 2.gündü acaba katılanmı azdı...bide sabah uyandım saat 10:35 falan avon vardı dedim bilgisayarı açtım sorunu cevabını araştırdım 4 hediye vardı açtıpımda ben araştırana kdr da 4 hediye vardı.sonra cevapladım vee 3 hediye kaldıı birini kaptım..ama artık erken bitiyor..bide her 50.ye veriliyor nasıl katılıyosa insanlar money i geçti valla

Cillit Bang Türkiye
Evet!... Beklediğinize değecek bir kampanya ile tekrar bir arada oluyoruz... Önümüzdeki hafta başında detayları paylaşacağız..

King Ev Aletleri
2 dakika önce
Saat 11'deki yarışmamız neticesinde King Türk Kahvesi Makinesi kazanma şansı ! Katılımınızı bekliyoruz...

offf yaaa kac ac gundur sehir disindaydim bissuru yarismayi kacirdim
bugunde avon heyecaniyla kalktim ama moneye bakarken unuttum neysee kismett artik
ama colanin slogani neki:26:

bende de sürekli güvenlik kodu hatası dedi

Domino's Pizza | Dünya'nın En Büyük Evlere Pizza Servis Zinciri
ben kodu alamadım ama umarım alanlar olur bende sürekli güvenlik kodu hatası verdi

ekranda 10,000 pizza diyo katılım koşullarında 1,000 pizza diyo
hergün 1.000 kişiye veriyormuş kura ile.ve kazananların kodları ertesi gün sabah mail ile gönderiliyormuş,
4-14 ekim tarihleri arasındaymış
işte dünün kazananları

http://www.dominos.com.tr/kazananlar/04102012.html

Selva
Yeni yarışmamız öğleden sonra başlıyor! Selva Lezzet Şenliği Kolisi kazanmak için lezzetli bir fırsat daha. Ayrıntılar için bizi takip etmeye devam edin!

Cillit Bang Türkiye
Evet!... Beklediğinize değecek bir kampanya ile tekrar bir arada oluyoruz... Önümüzdeki hafta başında detayları paylaşacağız..

linklerini verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…