Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ya kızlar bir şey sorabilir miyim?
Benim money kartım var hiç kullanmadım daha.
Sitesinden kayıt ettirdim şifre oluştur kısmındayım kart nosunu yazıp gönder diyorum hiçbir şey olmuyor.
Var mı bunu düzeltmenin bi yolu?

Kartın arkasında müşteri hizmetleri nosu var , ordan ara kayıt ettir , onlar şifre veriyor sana . Sonra siteden istersen değiştirirsin şifreni:102:

Son düzenleme:
arkadaşlar hipp mamaya üye olmuştuk 15 gün önce
üye olduğumuz için numune gönderecekti hani mail atmışlardı noldu gelen giden yok mu? kimseden ses çıkmadı da:26:

canım saatle alakası yok 50. kişi olmak şans işte inş sizlerde kazanırsınız

hiç bir fikrim yok canım

Saatler pek alakalı değil hediyeler bitmeden 50. kişi olmak lazım ama baya zor oluyor kaç gün geçti kazanana kadar

şöyle saatle alkası vardır ben tam 10 olunca hemen yarışıyorum tabi ozaman 50.kişi olamıyorumdur...

arkadaşlar hipp mamaya üye olmuştuk 15 gün önce
üye olduğumuz için numune gönderecekti hani mail atmışlardı noldu gelen giden yok mu? kimseden ses çıkmadı da:26:

gelen giden yok canım ben birkaç adresten yolladım hepsine de cevap geldi facebooklarına da yazdım ama gelmedi birşey

şöyle saatle alkası vardır ben tam 10 olunca hemen yarışıyorum tabi ozaman 50.kişi olamıyorumdur...

Bir anda öyle bir yüklenme oluyorki hediyeler nasıl gidiyor anlayamıyorsun bile

Bayram aksesuarınız "SİHİRLİ KOKOSH"tan:)
Sayfayı Beğen ve herkese açık şekilde Paylaş çekilişe katılmaya hak kazan.Yurdışına gönderim yoktur.Türkiye genlindekiler katılabilirler.Çekilişi bayramda elinizde olacak şekilde ayarlayacağım.Haydi pamuk eller klavyeye:)
SON GÜN 20 EKİMDİR....

http://www.facebook.com/sihirlikokosh

Son düzenleme:

10 Kişiye Bay Bayan Pembe Maske Hediye!!!

Yapmanız Gereken Beğenmek ve Paylaşmak.

Sonuçlar 09.10.2012 Tarihinde Saat00'da Açıklanacaktır.
-----------------ŞARTLAR----------------------
Facebook Sayfamızı Beğenmek ve Paylaşımların Herkese Açık Olmasıdır.

Eczane Sağlık | Facebook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…