bende kahve makinası için devam edecem ama şansımın olduğunu pek sanmıyorum.sadece 5 kişiye oda saniyeler içinde bbiter zaten.ama deterjann daha çok verilecek şansın daha çok cnm
ya hatunlar aklıma geldi, bu tutkunun akışkan şeysi ne oldu , ben hiç girip bakkmıyorum bile , son durumnedir bilen varmı merak ettim de ? birde dettolüm vardı benim , ses seda çıkmıyor detolden , oysa dağıtıldı sanırım :44:, sayfalarından da cevap gelmedi( birde bu akşam omo yalan oldu bende zorunlu bir misafirliğe gitme durumumuz var, neyse benim yerime alın ,kimse klube boş geri gelmesin bakk bende önümüzdeki maçlara bakarım :)))) dettol e nabım ben , daha önce de maggiden kazanmıştım onuda söyleye söyleye getirtene kadar helak olmuştum , bu ne yaa, kırk yılda kazan, o da gelirse , pöfff
makalelere yorum yapamaya onunla uğraşmaya gerek yok dmi :44:
yok cnm makale değil zaten bugün 850 puan 00.00 olduğunda 880 olacak 20 puana ihtiyaç var o da laf aramızda bölümüne 3 yorum yeterli oluyor :) 901 olacak puan alabilirsen 1 puan sana kalcak
ben aldım dün kolaları yüklenmişkızlar fa eşle kazanda oyun bitince form çıkıyor dolduruyorum gönder butonu yok siz nasıl yapıyorsunuz?birde migrostan cola alan oldumu yüklendimi aceba kartlara?
ALTINBASAK TEKSTİL - Sanal Alışveriş Nevresim Takımı, Uyku Seti, Bornoz, Havlu, Yastık, Yorgan, Pike Takımı, Bebek Ürünleri sitesinde %20 indirim kazandınız
üye oldum bu şekilde yazdı bunu üye olan herlesemi veriyorlar yoksa sürpriz hediye dediklerimi bumu ??
kızlar birşey sorucam sizlere. bu avonun tahmin yarışması varya ona kaç saat yazdınız. benim pek fikrim yok malesef
kızlar fa eşle kazanda oyun bitince form çıkıyor dolduruyorum gönder butonu yok siz nasıl yapıyorsunuz?birde migrostan cola alan oldumu yüklendimi aceba kartlara?
master cardın linkini verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?