Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende kahve makinası için devam edecem ama şansımın olduğunu pek sanmıyorum.sadece 5 kişiye oda saniyeler içinde bbiter zaten.ama deterjann daha çok verilecek şansın daha çok cnm

canım böyle şeylerde sistem yavaşlıyo falan yaa bn hiç alamıyorum. mesela dün money club vardı ilk 500 kişi %100 indirim ama alamadım işte. bunuda alamıcam gibi geliyo. inş düşünüdğüm gibi olmaz

kızlar bide saat 00.00 da deniliyorya herkesins aati bikaç dk ileri geri olabiliyo.var mı bunun için bi formül

benimde dettolüm gelmedi..ama önümüzdeki hafta gelir heralde...

makalelere yorum yapamaya onunla uğraşmaya gerek yok dmi :44:

yok cnm makale değil zaten bugün 850 puan 00.00 olduğunda 880 olacak 20 puana ihtiyaç var o da laf aramızda bölümüne 3 yorum yeterli oluyor :) 901 olacak puan alabilirsen 1 puan sana kalcak

benimde kühnelerim geldi akşama bi salata yapayım bari

toyzzshoptan davetiyemle ablamları cinemaya gönderdim çok mutkluyum kazandıklarımı hediye ettikçe daha çok seviniyorum bebek dağıtmışlar galiba ablam yetişemeiş doğru mu varmı öyle bişey

kızlar fa eşle kazanda oyun bitince form çıkıyor dolduruyorum gönder butonu yok siz nasıl yapıyorsunuz?birde migrostan cola alan oldumu yüklendimi aceba kartlara?

kızlar birşey sorucam sizlere. bu avonun tahmin yarışması varya ona kaç saat yazdınız. benim pek fikrim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…