Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dominostan kazandığım pizzanın siparişini verdimm... yolda geliyor... acıkmıştımm mmm bu arada kazananlar sepete eklemeden kampanya kodunu girin orda ekran çıkıyor seçiyorsunuz sonra geliyooor

cevap yazan arkadaşlara teşekkürler bende :migrosa gittim ve iki paket cola aldım çok mutlu oldum

Arkadaşlar sigarayı bıraktım. Sağlıklı bir hayata adım attım. Darısı tüm içenlere aminnn.

dominostan kazandığım pizzanın siparişini verdimm... yolda geliyor... acıkmıştımm mmm bu arada kazananlar sepete eklemeden kampanya kodunu girin orda ekran çıkıyor seçiyorsunuz sonra geliyooor

evde yemek yokmuydu canım ya.işin kolayına kaçmışsın :))

arkadaşlar omoda ilk defa puan yaptım bende almak istiyorum fakat sizlere birşey soracam hemen puanları tamamlayıp hediye bölümünden hediyemizi seciyoruz demi sonra ne yapacaz yardımcı olabilirmisiniz

kızlar fikri olan yokmu???

25-30 saat falan yaptım at kafadan usulü..

arkadaşlar omoda ilk defa puan yaptım bende almak istiyorum fakat sizlere birşey soracam hemen puanları tamamlayıp hediye bölümünden hediyemizi seciyoruz demi sonra ne yapacaz yardımcı olabilirmisiniz

önceden o sayfadaki bilgi formunu da doldur, zaman kaybı olmasın diye ,deneyimli arkadaşlar uyarı yapmıştı
bilgi formu en üst kısımda

bilgi formunu doldur cnm sonra 00.00 olmasına 1 dk kala f5 yapmaya yani yenilemeye başla daha sonra laf aramızda bölümünde 3 yorum yap aynı konuya olsa da oluyor zaman kaybetme sonra ödüllere koş hemennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…