Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

niye 12yi bekliyoruz. ben yaptım gün içinde birsürü maille kayıt. on lar geçersizmi? elinde kod olan yokmu. mesqaj atamıyorum

gecersiz diil 12 gecerse gün döner salı gününü beklemek gerek kazanıp kazanmadıgını anlamak icin pazar günü katılırsan yarın 10 da acıklanıcak ya hemen ögrenirsin

kızlar ne oluyor şu 10.000 pizza hariç farklı kampanyadamı var..anlamadım

gurban olduklarım şunu bide bana deyin heleeenolur neymiş özelden banada yazın kızlarrrrrrrrrrr

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinize yarın bana mutlaka bildirin kaçınız kazandı merak ediyorum bende kazanırsam eger dagıtıcam burda kodları sırayla isteyenlere haber veririm yarın öptüm siziii

kızlar kaç tane mesaj yazdım ve şuanda burda 10 kişiden fazla kişi var elbet bir kaçınız biliyorsunuz biriside bana söylese ne olur 200 tane bizzanın 200 nüde ben alacak degilim alacagım 1 tanecik pizza nie saklıyorsunuz bende yenilerdenim diye güvenmiyormusunuz

HiPP Türkiye

Sevgili Hipp kullanıcıları sizlere gönderilen bir takım numunelerle ilgili sizleri tekrar aydınlatmak istedik. Hipp Bebek Kulubüne Yeni üye olan kulanıcılarımıza Eylül ayı itibariyle sürekli devam edecek ufak bir hoşgeldin kutusu gönderiliyor. Bu kutular üye olan kişinin bebeğinin ya da kendisinin bilgilerine göre seçiliyor. Örneğin bebeğiniz 6. ayını doldurysa ek gıdalardna bir numune , yeni doğum yaptıysanız ona uygun ufak bir numune gönderiliyor.
Hipp Bebek Kulubü üyesi olan tüm kullanıcılarımıza 1., 2. ve 3.yaş doğumgünü hediyeleri gönderimleri devam etmektedir.
bunun dışında Bebek Kulubümüzden bir takım yeni ürün maillleri , doğum günü mailleri alıyor olacaksınız.

arkadaslara baskalarıyla paylasmamaları konusunda uyarıda bulundumda ondan söylemiyorlar cnm ben sana atıcam az sonra mesaj
atıcam dedim ama atamadım cünkü posta girisin dolu önce posta girşini bosalt

Son düzenleme:
arkadaslara baskalarıyla paylasmamaları konusunda uyarıda bulundumda ondan söylemiyorlar cnm ben sana atıcam az sonra mesaj
atıcam dedim ama atamadım cünkü posta girisin dolu önce posta girşini bosalt

saol canım boşalttım kutuyu cok teşekkür ederim.geceden beri bende güvenlik numarısı eksik yazıyor sürekli sizlerde demi aynı sorun var canlar

ben sorunsuz katılıyorum google chorme den dene belki olur kızlar cevaplıyorum mesajlarınızı sırayla facemde ekli olanlar ordan yazsın daha kolay ilerler

arkadaşlar başka link varmı acep hata veriyor sürekli bende dünden beri giremiyorum dominosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…