Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dominos çıksa bana da, öğlen oğluşun beslenmesine ne koyayım diye düşünüp durmasam..

kızlar bişi daha sorcam dominos kazanmak için günün belirli bir saatindemi kazanmak lazım yoksa şansa mı çıkıyor

dominos çıksa bana da, öğlen oğluşun beslenmesine ne koyayım diye düşünüp durmasam..

o beslenme faslı var ya zamanında ömrümü yemişti. bazı anneler de hünerlerini beslenme çantasına saklarlar sarmalar börekler yaparlar tabii 1 porsiyonda öğretmene gönderilir. sonra kıızm akşama annee ben de sarma götürmek istiyorum bana da börek der .oyyy oyyy dertlendim valla kolaylıklar diliyorum çok zor işler bunlarr

hiç kimseyle maharet yarışına girmem valla canım..hiç bana göre işler değil zaten..
en pratik,sevdiği ve okulda yemeye uygun ne varsa onu koymaya çalışıyorum..
tamam börek,kurabiye yaptım, sarma falan sarmam.. daha ömrümde sarmamışım, okul için mi sarıcam..
ben sarıcı değil yiyiciyim..

kızlar geldim mesajlarınıza tek tek cevap vericem dominosla ilgili ama 10 dk sınırı var az sabır lütfen 12 ye daha cok var nasılsa

özgeözge banada dominosa daha fazla nasıl kayıt olabileceğimi anlatabilirs misin?
ben mesaj yazamıyorum sen bana yaz tatlım :)

kızlar sayfa genelinde şu dominos konusu kapansın sayfa mesguliyeti olmasın mes atamayanlara da yollamaya calısıcam mesaj sonra sayfalarca dominos olmasın duyarlı olalım özelden halledelimmm

kızlar sayfa genelinde şu dominos konusu kapansın sayfa mesguliyeti olmasın mes atamayanlara da yollamaya calısıcam mesaj sonra sayfalarca dominos olmasın duyarlı olalım özelden halledelimmm

ben sadece kazananları görebilen varmı diye sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…