Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ay sanssizliktan ölücem vallahi kızlar... Bi tane face hesabim var biri benim için katilabilir mi şu avon a falan? Hem vaktim olmuyo hemde evde internet yok telefondan giriyorum..

cif naturels krem kazandım migrostan kod la alabilirmişiz

Ay sanssizliktan ölücem vallahi kızlar... Bi tane face hesabim var biri benim için katilabilir mi şu avon a falan? Hem vaktim olmuyo hemde evde internet yok telefondan giriyorum..

imkansızlıklardan imkan mı yaratmaya çalışıyorsun?...

BEnde kazandım 2 bedeva 1 %50 indirim inş kasada sorun çıkarmazlar
evet kasada kartını alabilirsinm

bende kendimden 2 bedava krem,bir tane %50 indirimli,eşimdende aynı şekilde kazandım çok teşekkürler paylaşan arkadaşım

ya kızlar bunun bir sınırı yokmu bende 4 tane aldım var bu işte bir iş kasada falan demesinler en fazla 1 adet alabilirsiniz diye
ne kartı olması gerekiyor alabilmek için

ya kızlar bunun bir sınırı yokmu bende 4 tane aldım var bu işte bir iş kasada falan demesinler en fazla 1 adet alabilirsiniz diye
ne kartı olması gerekiyor alabilmek için

katılıyorum canım.hepimiz alıyoruz zor bı oyun deıl.bu işde bişi var galıba

bir kişi 3 tane alabilir gibi bi yazı çıktı bende 4.yü oynadıktan sonra :26:

Gliss Türkiye
Yıpranmış ya da normal saçlara sahip olanlar, mükemmel bir deneyime hazır mısınız?
Gliss Marakesh Oil & Coconut Serisi, saçlara kusursuz parlaklık veriyor ve yumuşatarak esneklik kazandırıyor. Bu mucizeyi Türkiye'de ilk siz yaşamak istiyorsanız, Gliss Şansım'a gelin ve şansınızı deneyin. Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…