Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İşte Garnier BB Krem yarışmasının bu haftaki kazananı Gülşah Erbek! Tebrikler Gülşah! Siz de bu posteri beğendiyseniz ‘beğen’e tıklayın. Yarışma tüm hızıyla devam ediyor.

kızlar cif için bişi sorcam, ayrı hesapdan 3 tane kazandım, tek club kartla gidip 3 nü alabilirmiyim? bilgisi olan varmı acaba

kızlar cif için bişi sorcam, ayrı hesapdan 3 tane kazandım, tek club kartla gidip 3 nü alabilirmiyim? bilgisi olan varmı acaba

sadece tel no girdik canım, bence önemli olan kod. kodu girip bilet çıktısı alır kasada bedava ürünü geçirir alırız diye düşünüyorum. çünkü migros kart no istemedi. bu bi çeşit kargo ücreti ödememe politikası olabilir bence.

o zaman migros kartada gerek yok, kioksdan geçirebiliriz sanırım

bende anneme ve kedndime 3er tane attım bence sorun olmaz unilever cok ii bi firma cebimize mes cekio cok güvenli bence

kızlar 3 ünde de cifin üzerine tıkladım çarkıfelerkte..yani %50 yazana değil.3 ü de bedava oldu...deneyin bakalım

kızlarr migrosa gidip alan varmı üçünü birden tek karta vercekmi ki? yani verirse helal olsunn

kızlarr migrosa gidip alan varmı üçünü birden tek karta vercekmi ki? yani verirse helal olsunn

Büyük ihtimal sorun çıkarmadan verir diğer türlü olsa bir isimde 3 ile sınırlamazdı milleti oyalar sonra kişi başı 1 tane derdi

ben 3 kişi adına aldım yani 3 kartmı gerekiyor şimdi??
bende 2 kart var bir kart daha bulmam lazım.
ama kiosklardan alabilirsiniz dediğine göre direk ordan geçirsem 9 taneyi ayıp mı olur acaba?

bu arada cep telefonuna gelen mesajda bu kodu kasada gösterek kartınızla alabilirsiniz diyo. anlamadım ben şimdi, sadece göstermek yeterli mi yoksa çıktı almayacak mıyız kiosklardan? doğru düzgün açıklama yapmıyolar sonra düşün dur

bende en sonunda aldım...
ama 3 tane verdi, neden 3?
bazılarına 4..bide bi tanesi bedava diğer ikisi %50 ind.li

çilekeş anamdan da deniyeyim

geçen sene de buna benzer bir uygulama olmuştu..cebe gelen kodla kiosklardan hediye çıktısını alıp ürünleri kasadan geçirmiştik..
şimdi hem kodu veriyor,cebe de mi geliyor bakmadım daha

verilen şifreleri de not edip tel.ile gidersin daha sağlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…