Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Avondan kazanmak için 50. kişi mi olmak gerekiyo. 3 ayrı faceden de 29 yaptım olmadı :2::2:

migrostan aradılar beni cif bizden habersiz yapmıştırbu kampanyayı görüştük sizlere bilgi verecekler sorumluluk tamamen onlara aittir dedi m.hiz.

nasıl kazanıosunuzzzzz ya bende annem babam kardşimden katılıom kazanamıorum 1 tnecik kazansam yeter

geçen hafta milupa twitterda sormuştu kendi yayınladı en çok üzümde varmış

hmmm o zaman ben yanlış cevapladım keçiboynuzu en yüksek demir oranına sahip dedi programda internette de öyle gördüm hatta kansızım diye aldım yanıltıyorlar demekki insanları

migrostan aradılar beni cif bizden habersiz yapmıştırbu kampanyayı görüştük sizlere bilgi verecekler sorumluluk tamamen onlara aittir dedi m.hiz.

Haydaaaa , Cif kendi kendine keosk kodumu gönderiyor yani telefonlara , ilginç....

Son düzenleme:
kızlar avon soruyu nerden soruyo face te tweette sayfasında yok link verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bayram tatilinde 3 Gece/4 Gün, üstelik 2 kişilik Barcelona Turu kazanmaya ne dersin?

Facebook Gezluks sayfasını beğen ve Bekle Beni Barselona uygulamasından e-kartını hazırla, arkadaşların oylasın, Barselona Turu şansı senin olsun.

Hemen başla GezLüks | Facebook

Omo da ne oluyor ne yapmak lazım :18::18:

omo da yarışma var ama başlamadıysan geç kaldı yeni dönemi bekle derim

demir oranı en çok keçiboynuzunda vardır

hayır en çok demir ;

milupatr ‏@milupatr
İncir pekmezi:1,72,Üzüm pekmezi:1,45,Dut pekmezi: 0,93, Keçiboynuzu pekmezi:0,34 mg. Yani demir oranı en yüksek pekmezler incir ve üzümdür.

geçen twitter yarşmasında söylemişlerdii..

Arkadaşlar ceysu bana ikinci kez numune göndermiş.
Hikaye kitabını da ayrı dosya ile göndermiş. Üzüldüm vallahi bu kadar masrafa yazık. Bundan sonra artık damacana suyu olarak ceysu almak şart oldu

günaydın kızlar

gerçi benim için şanssız bir gün ama sağlık olsun ... avon dan tabikide bişey kazanamadım. birde milupa üzüm müş ama benim bilgimde harnuptu hatta bu konuda araştırma yapıcam ya ben yanlış biliyorum ya milupa :) en azından doğrusunu öğrenmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…