Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayırlı olsun canım. değere göre evet 4 haftalık hamilesin önemli olan 2 gün sonra 2 kat veya 2 kata yakın artmış olması. keseyi en erken 5.haftada iyi bir ultrasonla ve alttan görebilirsin...

Sağol cnm cevabın için ama benim sat ım 2 eylül doktor 4 haftalık dedi:44::44:..Yarın 4 boyutlu ultrasona giricem sıkışık gel dedi ordaki kız bakalım artık..

salkmısınız siz bütün kimlıik bilgilerinizi buraya yazmışsınız herkes görüyor kimbilir kaç kişi aynı şekilde güncelleme yaptı :))

salkmısınız siz bütün kimlıik bilgilerinizi buraya yazmışsınız herkes görüyor kimbilir kaç kişi aynı şekilde güncelleme yaptı :))

şimdi farkettim, tıklayınca Ö. Karataş'ın bilgileri çıkıyor. ama o ben değilim. mesajlar nasıl siliniyor acaba?

Kipa'nın yarışmasında uçmuşlar 2400 puan yapmış birincisi. Ben anca 300 yapabiliyorum:) https://apps.facebook.com/kipasepetidoldur/

NIVEA FOR MEN Türkiye
Çekilişle NIVEA FOR MEN Double Action After Shave Balsam kazanma şansı için hemen tıkla! https://www.facebook.com/NIVEAFORMENTurkiye/app_353284304726835

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr

İkiçay
Yeni Bayi bulmaca yarışmamız başladı.
İşaretli illerin dışında yeni bir ilimizde bayilik oluşturduk.
BU İLİMİZ HANGİ İLİMİZDİR:
Haritamızı beğenip sayfanızda herkese açık olarak paylaşıp 1 tahmin yaparak yarışmamıza katılabilirsiniz.
Her gün 1 paylaşım ve tahmin yaparak yeni kazanma hakkı elde edebilirsiniz.
Bayilik oluşturduğumuz ilimizi ilk bilen 2 kişiye Şimal ve Garben çayımızdan armağan edeceğiz.
ayrıca çekilişle belirlenecek 1 kişiye bayimizden şehire özel hediye.
Yarışmamız 14 Ekim 2012 20:00 da sona erecektir.

Sağol cnm cevabın için ama benim sat ım 2 eylül doktor 4 haftalık dedi:44::44:..Yarın 4 boyutlu ultrasona giricem sıkışık gel dedi ordaki kız bakalım artık..

canım beta hcg aralığı tahmini gösteriyor. keseyi ölçünce söyler doktorun kaç haftalık. çok güzel heyecanlar :) keseyi görücez mi, yolk sac oluştu mu, hele ki o kalp atımını ilk duyduğun gün... allahım dileyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla. ben sona yaklaştım telaşı bi başka...

kızlar kipanın yarışmasında ilk 10 a bakın ,, artık yarışmalar şampiyon belli 2 kim der gibi oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…