Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanimlar tkla kazandaki visne sularinizi aldinizmi ben gittim cappy visne yoktu markettte ne yapmam lazim

air wickde çıkmamışım burdan kazanan var tebrik ederim
avonda yetişemedim hayırlı cumalarrr

esmerist tebrikler cnm,airwickte yokum,kazanan varmış aramızda tebrikler

kızlar air wackten kazananları biri bana özel mesaj olarak atabilirmi iş yerindeyim belki ben kazanmışımdır belki

kızlarr bilenler lütfen cevap verebilirmi??? bu fikirmetredeki puanlarla 2 tane hepsiburada çek isteğinde bulundum ,talebiniz alınmıştır kısa süre sonra mail kutunuza bakın gibi bişey geldi ..ee bakıyorum bakıyorum dünden beri yok yokk ? böyle gecikiyomu yoksa bi sıkıntımı var bilemedim???

kızlar hipp hoşgeldiniz paketlerim geldi 1er adet orjinal boy yulaflı ve elmalı ek gıda bitki çayları ve prinç unu(20 gramlık poşette 2 adet , mamalara karıştırılıyormuş ) ,gayet güzel,doğumgünü paketimiz de gelmişti o da dolu doluydu çok cömertler mutlu ettiler bizi :)))

arkadaşlar dün birisi paylaşmıştı hatırlamıyorum REST temizlik ürünleri bugün 50 kişiye temizlik bezi veriyordu. şimdi aklıma geldi ve bakayım dedim.yayınlanalı 1 saat olmuş ve TEBRİKLERRRR 1. sırada kazanan bizden bir arkadaş.keşke bizede haber verseydin de bizde katılsaydık Nazancım.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

bende kaçırmışım sonradan baktım,tebrikler kazanan arkadaşım

kızlar avona bakarken çıktı rest temizlik bezii ve sonra oğlanlarım uyandılar yazamadım kusura bakmayın :) kazanmışmıyım

kızlar avona bakarken çıktı rest temizlik bezii ve sonra oğlanlarım uyandılar yazamadım kusura bakmayın :) kazanmışmıyım
evet canım hem kendinin sanırım hemde eşinin adına kazamışsın.keşke 2. ye katılırken burayada yazsaydın.

inanın kendimi salak gibi hissediyorum. ben bir yarışma duysam anında yazıyorum buraya bazen daha katılmaadan yazıyorum bile.
işte insanlar böyle yapınca diyecek laf bile bulamıyorum.
aacaba bende mi böyle yapmalıyım kimseye haber vermeden mi kazanmalıyım acaba...
çok üzüldüm ve gerçekten çok moralim bozuldu...

Mercedes-Benz TR ‏@MercedesTurkiye
#OnaAserisiYakisir dediğiniz arkadaşınızı @kullanıcıadı yazarak paylaşın, arkadaşınızla birlikte Mercedes-Benz'e özel hediyeleri kazanın!

kasıtlı yapılmış bişey yok emin ol ben pAYLAŞÖAK İSTARİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…