FULL Depo Geziyorum! Aşağıdaki resmin altına deponu FULL'lesek nereye gider ne yapardın? sorusunun cevabını yaz, cevabın en çok beğenilen cevap olursa deponu FULL'leyelim, istediğin yeri gez! detaylar: FULL duyurular bölümünde! Haydi FULL Depo Gezmek için fikirini söyle!
FULL?den kazananı yakıt hesabı yapmadan gezdiren yarışma! Depom FULL Geziyorum!
Haydi linke tıkla, yarışmamıza katıl, sana özel Garnier BB Krem posteri ve Garnier ürünlerinden oluşan sürpriz hediye paketi kazanma şansını yakala! Garnier Türkiye - Garnier Boşluk Doldurma | Facebook
arkadaşlar dün birisi paylaşmıştı hatırlamıyorum REST temizlik ürünleri bugün 50 kişiye temizlik bezi veriyordu. şimdi aklıma geldi ve bakayım dedim.yayınlanalı 1 saat olmuş ve TEBRİKLERRRR 1. sırada kazanan bizden bir arkadaş.keşke bizede haber verseydin de bizde katılsaydık Nazancım.
Duvar Fotoğrafları | Facebook
evet canım hem kendinin sanırım hemde eşinin adına kazamışsın.keşke 2. ye katılırken burayada yazsaydın.kızlar avona bakarken çıktı rest temizlik bezii ve sonra oğlanlarım uyandılar yazamadım kusura bakmayın :) kazanmışmıyım
evet canım hem kendinin sanırım hemde eşinin adına kazamışsın.keşke 2. ye katılırken burayada yazsaydın.
inanın kendimi salak gibi hissediyorum. ben bir yarışma duysam anında yazıyorum buraya bazen daha katılmaadan yazıyorum bile.
işte insanlar böyle yapınca diyecek laf bile bulamıyorum.
aacaba bende mi böyle yapmalıyım kimseye haber vermeden mi kazanmalıyım acaba...
çok üzüldüm ve gerçekten çok moralim bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?