Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HANIMLAR YENİ YARIŞMAMIZ BAŞLIYORRRRRRRRR

GÖRSELİ ÖNCE BEĞEN SONRA PROFİLİNDE 1 KEZ PAYLAŞ , YORUM OLARAK ''BEĞENDİM PAYLAŞTIM'' YAZ
ARDINDAN SPONSOR SAYFAMIZI BEĞEN.
GÜLCE BEBEK-KINA-SÜNNET-NİKAH ÜRÜNLERİ 2 SPONSOR SAYFAMIZI BEĞENMEYENLER ÇEKİLİŞE KATILAMAYACAKLAR
ÜRÜNÜ SPONSOR SAYFA GÖNDERECEK BEĞENMEK ZORUNLUDUR._SEM@
Annelere Özel | Facebook

Seçenekler
Einhell Turkey
Einhell TV Reklamı. Bayram sonuna kadar beğenip paylaşanlar arasından 10 kişi ve en güzel yorumu yapan takipçi için sürpriz hediyeler var.

Bi'Çantam ‏@BiCantam
İlk hediyemiz için hazır mısın? Yarışmamız birazdan geliyor. Retweetle sen de çanta kazanma şansı yakala! #ÇantaOlsam

Ben hipp e üye oldum ama bana gelmedi. Benim kız da bu ay ek gıdaya başlıyor. Hipp in pirinç unlu ek gıdasına başladım bayıldı kızım yulaflıyı da denemek istiyordum. Ne yapmam lazım ne kadar sürede gelir nereye yazmam gerek :)

"King Multissimo Çok Amaçlı Doğrayıcı için en renkli yemek tarifini arıyoruz!" Çok bıçaklı doğrayıcı kullanarak hazırlayacağınız en renkli yemek tarifini bizimle paylaşın ve ürünümüze sahip olma şansını yakalayın. Yarışmamız saat 16:30'da sona erecektir ve kazanan, jürimiz tarafından belirlenecektir...
https://www.facebook.com/kingevaletleri

Ve bugünün sorusu geliyor! Coffeeshop'un ilk mağazası nerede açılmıştır? Yarışmamız 17:00'de son buluyor. Herkese bol şans!
Carousel - Istanbul, Turkey - Alışveriş | Facebook

Burgenland/Neusiedl am See merkezli ve köklü bir geçmişi bulunan aile işletmesi Schärf , dünyanın her yerinde sol şeritte hızla yol alıyor. Bilhassa franchise konsepti olan Coffeeshop Company ile Schärf Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya'da büyümeyi sürdürüyor. Coffeeshop Company Viyana'daki ilk mağazasını 1999 yılında açtı, kahve meraklıları artık dünyanın diğer 15 ülkesinde bulunan 204 mağazada da kahve keyfinin tadını çıkartabiliyor. Türkiye´de Budakaltı adına ürünlerini Ankaradaki müşterilerine sunmaktadır

herkes kadıköy moda yazmış ama soruda türkiye de ilk nerede demiyor ilk mağazasını nerede açtı diyor. Ben viyana diyorum.

Ben paylaşmıştım...bİZDEN KAZANILMIŞ OLMASINA SEVİNDİM..

üye olduğun halde gelmediyse facebook dan yaz canım ulaşmadı diye , hemen yollarlar, 3 haftada falan geldi hipp in sitesindeki üye ol kısmından üyelik yapılıyor, yurtiçi kargoyla geldi ayrıca bebeği olanlar ve burayı yeni takip etmeye başlayanlar hero baby den de üyelik yapıp numune isteyebilirler kardeş kuzen varsa hayrına onlara da doldurtun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…