Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaaarrr mng kargoyla ne geliyor acaba???
anneme gelmiş evde yokmuş kağıt bırakmışlar
acaba airwick falan mı?? bilginiz varmı?

banada kargo gelsin istiyorum... bende o heyecanı yaşamak istiyorum ...

kazananlar, kargoları gelenler tebrikler....

[h=5]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=5]Very Estée... Sadece Tekin Acar Cosmetics özel bu parfüme henüz satışa sunulmadan sahip olmak isteyenler, kendinizi en seksi hissettiğiniz an’ınızı bizimle paylaşın?

Estée Lauder Türkiye jürisinin seçeceği en başarılı 3 katılım Very Estée’yi herkesten önce deneme fırsatına sahip oluyor.

Yarışmaya katılımlarınızı mailin subject/başlık kısmına yazarak, facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderebilirsiniz. Estée Lauder Türkiye jürisi tarafından belirlenecek olan en başarılı katılım orijinal boy Very Estée kazanacaktır.
Herkese bol şans!!...

soru süpermişDD

[/h]

bunuda yaptık ya hemen gönderilenleri sildim ne me lazım eşim bakar makar :)

benide dettoldan aradılar ama ürünümün gelmediğini söyledim..

merhaba arkadaşlar..geriye dönerek yazılarınızı okudum ..hasapları kapanan arkadaşları okudum...bunun sebebi geçenlerde teknoloji haberleri okurken gördüm facebook görevlilreri facebookda face hesapların hepsini temizleyecekleri yönünde yazı okudum sanırım bu uygulamayı başlattılar...fazla hesabı olanların büyük ihtimal silinecek hesapları..

yves rocherı yapabilen var mı kendi hesabımdan katıldım ama annem ve babamdan katılamıyorum neden acaba?bu sorunu yasayan var mı baska

bende duymuştum bunu ama fake olduğunu nasıl tespit edicekler bunu anlamadım aynı isimli olanlarımı silicekler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…