Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Marks & Spencer dünyasındaki tüm yenilikleri ve fırsatları takip etmek için M&S E-Bülten’e üye olun, Marks & Spencer’ın ayrıcalıklarından ilk siz haberdar olun! Üstelik üye olan her 250'nci kişi M&S’den 50TL değerinde Hediye Çeki kazanıyor.(100 tl üzeri alışverişlerde)

Rosie For Autograph İç Giyim Koleksiyonu - Marks & Spencer

Son düzenleme:
La Roche-Posay - Türkiye
Merhaba,

Bir saat sonra günün sorusunu yayınlıyoruz. Siz de La Roche-Posay'nin mucizevi kremi Hydreane BB'yi kazanmak istiyorsanız sayfamızı takip edin.

beklenmeyen kargo

canım ben de eylülde üye olmuştum hipp sitesine.eylülde üye olan herkese bebeğin ayına göre ürün gönderiyorlar sanırım.Ben 6ekimde doğum yaptım bana da emziren anneler için çay 6aya kadar kullanabileceğim bebek maması falan göndermişler.Ama malesef bunların hiçbirini kullanamıyorum.Çünkü bebeğim hasta Hastanede yatıyor.Dogdugunda koklayabildim sadece sonra alıp götürdüler,yogun bakımda farklı bir şehirde üni. hastanesinde.Kargo gelince o kadar kötü oldum ki anlatamam.düşünmemeye çalışıyorum.Burda kafa dağıtıyorum biraz.Allah kimseyi çocuklarından aayırmasın,dermansız dert vermesin.Dua edin yavruma..

Son düzenleme:
meliscim inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım,Allah şifa versin

geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine hemencik iyileşsin minik kuzu

Julia Roberts'ın parfümü La Vie Est Belle ödüllü yarışmamız başladı. Tek yapmanız gereken aşağıdaki link'i takip edip sorumuzu doğru yanıtlamak.

Doğru cevap veren her 250. kişi büyük boy, her 25. kişi seyahat boy
La Vie Est Belle kazanacak.

Lancôme - La Vie Est Belle | Facebook

cevap hepsi buldum

Marjin'in, sponsorluğumuzda gerçekleşen Simay Bülbül IFW 2012 'Zen' koleksiyonu defilesi için özel olarak tasarladığı bu muhteşem ayakkabıyı kazanmak için YARIŞMAMIZ başlıyor! Marjin - Simay Bülbül for IFW butiğimizdeki kaç tasarım Simay Bülbül defilesinde kullanılmıştır? Sorunun yanıtını yarisma@trendyol.com'a mail atan 100. kişi defilede giyilen görseldeki 39 numara Marjin ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar :)

allah şifa versin bebeğine cnm...inşallah bir an önce iyileşir ve yuvasına döner...

benim airwic de geldi 10 ekiml de kazanmıştım....baya hızlılarmış...mng kargoyla geliyor bilginize..

Son düzenleme:

Cevabı ne bunun

alixavienin tviterdeki yarışmasınıa cvp veremiyorum benim içine nasıl tvitliycem.
yardımcı olurmusunuz katılan varsa pek iyi değilim tivittede oyüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…