beklenmeyen kargo
canım ben de eylülde üye olmuştum hipp sitesine.eylülde üye olan herkese bebeğin ayına göre ürün gönderiyorlar sanırım.Ben 6ekimde doğum yaptım bana da emziren anneler için çay 6aya kadar kullanabileceğim bebek maması falan göndermişler.Ama malesef bunların hiçbirini kullanamıyorum.Çünkü bebeğim hasta Hastanede yatıyor.Dogdugunda koklayabildim sadece sonra alıp götürdüler,yogun bakımda farklı bir şehirde üni. hastanesinde.Kargo gelince o kadar kötü oldum ki anlatamam.düşünmemeye çalışıyorum.Burda kafa dağıtıyorum biraz.Allah kimseyi çocuklarından aayırmasın,dermansız dert vermesin.Dua edin yavruma..
canım ben de eylülde üye olmuştum hipp sitesine.eylülde üye olan herkese bebeğin ayına göre ürün gönderiyorlar sanırım.Ben 6ekimde doğum yaptım bana da emziren anneler için çay 6aya kadar kullanabileceğim bebek maması falan göndermişler.Ama malesef bunların hiçbirini kullanamıyorum.Çünkü bebeğim hasta Hastanede yatıyor.Dogdugunda koklayabildim sadece sonra alıp götürdüler,yogun bakımda farklı bir şehirde üni. hastanesinde.Kargo gelince o kadar kötü oldum ki anlatamam.düşünmemeye çalışıyorum.Burda kafa dağıtıyorum biraz.Allah kimseyi çocuklarından aayırmasın,dermansız dert vermesin.Dua edin yavruma..
Marjin'in, sponsorluğumuzda gerçekleşen Simay Bülbül IFW 2012 'Zen' koleksiyonu defilesi için özel olarak tasarladığı bu muhteşem ayakkabıyı kazanmak için YARIŞMAMIZ başlıyor! Marjin - Simay Bülbül for IFW butiğimizdeki kaç tasarım Simay Bülbül defilesinde kullanılmıştır? Sorunun yanıtını yarisma@trendyol.com'a mail atan 100. kişi defilede giyilen görseldeki 39 numara Marjin ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar :)
Acil şifalarallah şifa versin bebeğine cnm...inşallah bir an önce iyileşir ve yuvasına döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?