çok geçmiş olsun canımm...tez zamanda bekliyoruz aramızaben geldimmmmm gibiii gibiiii
bi iş için pc açtırdım çok özledim dayanmadım okudum tüm hafta geçmişini bi yorum bırakıp gidiyim hemencecik yoksa böyle kötü oluyorumm, yatağımun ucunda oturdum uzaktan uzaktan okudum yazdıklarınızı :)
melis ve kkoras çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar versin Rabbim
Doğum günüsü olan arkadaşlar sağlıklı nice yıllara inşallah.
Hediye kazananları tebrik ediyorum. bende airvick kazanmışım babişkom kazanmış daha doğrusu
avondan kutum geldi far kalem ruj göndermişler birde hippten iki tane kutu geldi.
kendinize iyi bakın hoşçakalın
kızlar ülkerin yarışması hangisinden kazanmışız hani iki kişilik ısırık oyunu vardı omu.yoksa müzikleri birleştiriyduk omu
tbrk ederim.senin sayende şimdi gördüm bende kazanmışım şansım açılmaya başladııııı
verdikleri ürün 79 tl ucuz birşey değil ama dediğim gibi ,çamaşır suyuna yatırayım diyorum o da olmadı tütsülerim naftalinlerim geline hediye ederim 1 yaşında oğlum var
ağlayarak girdim ameliyata bayıltırken aha gidiyom dedim gtimişim yatğımda gözümü açtım.
salı oldum ameliyatı, dünde tamponları aldırdımm ahhh o tampon öldürdü beniii
kanamam var işte yavasş yavasş azalıyo. İyi olcamm inşalalhh
bugün twitteen ülker gülümsememde saklıydan kazandıgımı çikolatalar geldi wowwwwwwwww süper çeşit :)
ülker çikolatalı gofrette yön tuşlarına basıyorum o kadar bir ısırık bile alamadım çikolatadanHiç bişi anlamadım oyundan nasıl oynamak gerekiyor bilen açıklayabilir mi?
Çoğu zorluğu atlatmışsın cnm..İyileşirsin inş bian önce ..Ağrın varmı:44:
inşallahh tamponlardan sonra kanamam oldu biraz hafif ama, başım falan çok ağrıyor bide
bana pek inandırıcı gelmedi.Hatta kazandım diye yorum yapan birisine msj attım gerçek mi diye cvp gelmedi
ülker çikolatalı gofrette yön tuşlarına basıyorum o kadar bir ısırık bile alamadım çikolatadanHiç bişi anlamadım oyundan nasıl oynamak gerekiyor bilen açıklayabilir mi?
bifincan a üye olan varmı beni davet edebilir mi acabaaa???
ben artık böyleyemeli içmeli şeylere girmiycem..
:131:dondurmalar,snikırslar bitti ,benim 2 kiloda gitti .. oh beeee..
evet o karşılıklı ısırma oyunu
inşallahh tamponlardan sonra kanamam oldu biraz hafif ama, başım falan çok ağrıyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?