tebrikler canım benimde bugün doğum günüm
herüfüm bir kutu çokonat (içinde 24 tane var ) bi kutuda ülker çikolatalı gofret almış (içinde 40 tane var dı heralde galiba sanursam)
7 yılın sonunda bana en güzel hediyenin boğaz olduğunu anladı adam
bende 26 oldumyolun çeyreği mi oluyo
Avon dün itibariyle sabah 10 yarışmasının gönderimlerine de başlamış.. Pek bol keseden bu sıralar Avon , stokmu boşaltıyor ne ??
oo esmerist hoşgeldin cnm nasıl geçti ameliyat şimdi nasılsınSağol cnm bu arada olacağı varmış işte.
Merekila doğum günün kutlu olsun cnm,benden 1 yaş küçüksün
Aynen oyun güzel ama ,boşu boşuna niye uğraşıyım..
Avon dün itibariyle sabah 10 yarışmasının gönderimlerine de başlamış.. Pek bol keseden bu sıralar Avon , stokmu boşaltıyor ne ??
ağlayarak girdim ameliyata bayıltırken aha gidiyom dedim gtimişim yatğımda gözümü açtım.
salı oldum ameliyatı, dünde tamponları aldırdımm ahhh o tampon öldürdü beniii
kanamam var işte yavasş yavasş azalıyo. İyi olcamm inşalalhh
ağlayarak girdim ameliyata bayıltırken aha gidiyom dedim gtimişim yatğımda gözümü açtım.
salı oldum ameliyatı, dünde tamponları aldırdımm ahhh o tampon öldürdü beniii
kanamam var işte yavasş yavasş azalıyo. İyi olcamm inşalalhh
senin bu durumuna içim parçalanıyor.Bende oğlumdan ayrıyım şuan.Çok şükür bi sağlık problemi yok zaten 2.5 yaşında ama böyle bile görememek bu kadar üzüyorsa beni senin durumunu hiç düşünemiyorum.Her aklıma geldiğinde hem esra hemde senin için dua ediyorum.
Dur kızın iyileşsinde benim oğlana kaçırayım onu
hahahahahahaaa aklıma bi fikir geldihahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği
senin bu durumuna içim parçalanıyor.Bende oğlumdan ayrıyım şuan.Çok şükür bi sağlık problemi yok zaten 2.5 yaşında ama böyle bile görememek bu kadar üzüyorsa beni senin durumunu hiç düşünemiyorum.Her aklıma geldiğinde hem esra hemde senin için dua ediyorum.
Dur kızın iyileşsinde benim oğlana kaçırayım onu
canım benim ya inşallah bir an önce ne derdiniz varsa dermana kavuşur Rabbim yardımcınız olsunbanada dua et merekila...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?