Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oo esmerist hoşgeldin cnm nasıl geçti ameliyat şimdi nasılsınSağol cnm bu arada olacağı varmış işte.

Merekila doğum günün kutlu olsun cnm,benden 1 yaş küçüksün

Aynen oyun güzel ama ,boşu boşuna niye uğraşıyım..

Son düzenleme:

merekila çok güldüm yazına:)) nice mutlu yıllara.. bol çokonatlı çikolatalı bir yıl olsun senin için

ağlayarak girdim ameliyata bayıltırken aha gidiyom dedim gtimişim yatğımda gözümü açtım.
salı oldum ameliyatı, dünde tamponları aldırdımm ahhh o tampon öldürdü beniii
kanamam var işte yavasş yavasş azalıyo. İyi olcamm inşalalhh

Avon dün itibariyle sabah 10 yarışmasının gönderimlerine de başlamış.. Pek bol keseden bu sıralar Avon , stokmu boşaltıyor ne ??

avon neden böyle çok dağıtmaya başladı..cilde zararlı bişeyler olmasın içinde....

amannnn komşuuu, iyi ki bana çıkmamış, baksana zararlı diyooolaaaar..

Çoğu zorluğu atlatmışsın cnm..İyileşirsin inş bian önce ..Ağrın varmı:44:

geçmiş olsun canım,inşallah bir an önce toparlarsın kendini

hanımlar bol şans tweet kazandığım ilk ödül güme gitti dünya gözden muayneye gidemedik 2. bugün wink bileti ablama hediye yine naz'ım gitsin

Allah razı olsun canım,valla kimseyi üzmek istemezdim ama paylaşmayınca içime atınca da kötü oluyorum,dua edenlerden Allah razı olsun.Sen de inşallah kavuşursun oğluşuna

iyi akşamlar arkadaşlar artık bende takılıyorum buralara okula ve işe gittiğim için çok vakit bulamasam da elimden geldiğince giricem çok fazla çekiliş vs bilgim olmasa da indirim kuponlarından fln haberim oluyo bende sizlerle onları paylaşırım bu arada adım tuğçe 23 yaşındayım :))

Ülker Ducros
Ülker Ducros Baharatları kazanma şansınız yepyeni bir soruyla devam ediyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook
cevaba hepsi dedim dogrudur heralde

Dettol Anneler Kulübü'nde haftanın kazananlarını görmek için tıklayın: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Memleketinde Hisset
Bayrama çok az kaldı! Uygulamaya katıl, arkadaşlarına eğlenceli bayram mesajları gönder, hediye çeki kazanma şansını yakala! Hem eğlen, hem kazan!

Memleketinde Hisset - Bayram Kutla | Facebook
bu yarısma yine yurtdısındakilere mi acaba:26:

of ya babamın hesabıda kitlenmiş adamın kaç tane arkadaşı var fake değl bişey değil napıyo bu facebook

hahahahahhhhhaaa , " güzel vakit mi" ???? 0-6 yaş grubu için iyi vakit geçer tabii :)))) hediyede yoksa kurutuyım ben o çiçeği
hahahahahahaaa aklıma bi fikir geldi
ben hiç oynamadım ama oynayıp seviyo sevmiyo yapıcam yapraklarını yolucam o çiçeeeennn

özelde bana face adresinizi atsanızda sizi eklesem..çok mu oluyorum

kızlar goggle da sorun mu var kaç tarayıcıdan girdim çalışmıyor hata diyo

banada dua et merekila...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…