Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Logitech Türkiye
‎"Dikkat Testi" uygulamamız ile muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz!

Katılmak için: Logitech Türkiye - Dikkat Testi | Facebook

Beko Türkiye
Harika bir bulaşık makinesi ve sürpriz hediyeler kazanmak ister misiniz? Beko Buharlı Yıkama Teknolojisi ile Sürpriz Parlaklık için hemen tıklayın! https://www.facebook.com/BekoTR/app_421841261196233

bende b c c diye buldum

https://www.facebook.com/binboa
tamam buldum bu sayfaymış
bu arada kalenin cevabı bond olacak

Kale
Kale ile Cevapla Kazan'da yeni sorumuzu cevaplamak için hemen tıkla! Kale - Zaman Tüneli | Facebook
Daha çok soru cevapla, ödül kazanma şansını artır!

Mavi

‎Francisco Lachowski Loves Mavi uygulamamız içindeki soruyu doğru yanıtlayan her 50. kişi Francisco imzalı tişört veya fotoğraf kazanıyor!

Facebook'ta Francisco Lachowski Loves Mavi | Facebook

Hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Rinso bir oyun başlatmış , bana çok sıkıcı bir oyun gibi geldi ama ödüller de daha belli değil... Bir bakın isterseniz..

Rinso - Mis Kokulu Çiçekler | Facebook

iyi hafta sonları kızlar,yarın sabah artık evimize köyümüze dönüyoruz 1 ay geldi ve geçti ankarada,
bakalım ne kargolarım gelmiş

En Güzel Çay'dan 'En Güzel Yarışma' birazdan başlıyor. Soracağımız soruya doğru yanıt veren ilk 3 kişi Doğuş Çay Hediye Paketi kazanacak! :)

https://twitter.com/enguzelcay

Bulabilirsek cevabı paylaşalım hanımlar

La Roche-Posay - Türkiye
Ve işte bugünün sorusu:

Hydreane BB Krem’in sağladığı nemlendirme ve yatıştırma kaç saat sürer?
a.2 b.5 c.8 d.12

Hydreane BB Krem kazanmak istiyorsanız doğru cevabı mesaj atınız, yorum olarak verilen cevaplar kabul edilmeyecektir.
cevap 12

babyseristanbul ‏@babyseristanbul
Twitter sayfamızı takip eden bu mesajımızı RT eden 500. ve 1000. takipcimize hediye kampanyamiz devam ediyor

Babyser Istanbul
Twitterda twitter.com/babyseristanbul adresini takip eden ve en son twitter kampanya mesajını RT eden twitter takipcilerimizede hediye kampanyamız vardır Facebook Kampanyamız twitter kampanyamız ayrı ayrı odullendirilmektedir.

https://twitter.com/babyseristanbul

Facebook sayfamızı begenen sayfasında paylasan 150. 250. 500. kisilere hediye kampanyamiz devam ediyor

https://www.facebook.com/IstanbulBaBySer

her gün katılacağımız kampanyalar:
1)Yves Rocher Türkiye (3kez paylaştığım halde hala 2 paylaşım hakkı var diyor kazanırsam süpriz olacak)
2)Beko Türkiye
3)AirWick Türkiye
4)Teknosa
5)Avon Türkiye
6)Cillit Bang (Her gün oylama yapıyoruz)
7-biskrem

güncellenmiştir

biskremde n pek bişi anlamadım ben

kızlar bişi sorcam.babamın facede abone ol diye bir kısım var o nedir ki bilen var mı?

DÜĞÜN VE DANS
Yeni bir hayata başlangıç yapacağınız o özel ve unutulmaz gününüzü, geride bırakacağınız güzel bir anıyla süslemeye ne dersiniz? Romantik, eğlenceli, enerjik, sıra dışı… Hangisi ruhunuzu yansıtıyorsa, gelin bu değerli gününüzde seçtiğiniz müzik eşliğinde sizlere özel olarak hazırlanacak koreografiler ile evlilik töreninizde güzel bir farklılık yaratalım…
İLK DANS
Düğün hazırlıklarınızı en güzel şekilde tamamladınız. Peki ya ilk dans? İlk dansınızla düğün töreninizin hayatınızda unutamayacağınız bir anı olarak yerini almasını istemez misiniz? Size özel bu günde, seçtiğiniz müzik eşliğinde yapacağınız ilk dans ile hem kendinize hem sevdiklerinize daha farklı ve anlamlı bir gece yaşatabilirsiniz.
Seçtiğiniz müzik türüne göre belirlenen ve size özel hazırlanan dans koreografinizi öğrenirken derslerin ne kadar kolay ve eğlenceli geçtiğini görecek ve şaşıracaksınız.

PASTA DANSI
Sizi izleyenleri ilk dansınızla büyülediniz… Şimdi ise eğlence zamanı… Pasta kesildikten sonra yapacağınız hareketli danslarla düğün töreniniz için farklı alternatifler sunuyoruz.
Gelin, düğün töreninizin bu bölümünü farklı bir konseptle renklendirelim…
7 dersten oluşan dans paketinde 2 farklı dans koreografisi öğrenme şansını yakalayabilir, ilk dansınız yanı sıra pasta kesildikten sonra hareketli bir dansla sizi sevenleri eğlendirebilirsiniz.
Üstelik sadece KADINLAR KULÜBÜ üyelerine özel, 'ilk dans' koreografisi %40 İNDİRİMLİ 400 TL olup 'pasta dansı' koreografisi de ÜCRETSİZ olarak sunulacaktır.
*BU KAMPANYA 01.0CAK.2013 TARİHİNE KADAR YAPILACAK KAYITLARDA GEÇERLİDİR.

Düğün ve Dans | Gizem Müftüoğlu
İLETİŞİM: 0216 550 91 72 / 0532 377 18 37

Dansın eğlence dolu dünyasına hoş geldiniz!

Ve Dans Organizasyon, dansın her çeşidini 7'den 77 'ye her yaştan insanın yapabileceği türde olanaklar sunuyor. Dans organizasyonları yanı sıra iş dünyasının yorucu temposunda çalışanlara motive edici aktivite programları sunmak, evlenen çiftlerin düğün törenlerine hoş bir farklılık yaratmak, bayanları eğlenceli, hareketli latin ezgileri ve hareketleriyle canlandırmak, çocuk ve tüm gençleri yoğun eğitim sürecinde bedensel ve fiziksel olarak rahatlatmak, Ve Dans Organizasyon’un hizmetleri arasındadır.

ÜCRETSİZ TANITIM DANS DERSLERİMİZ:
3 KASIM 2012 CUMARTESİ
ZUMBA 12:00 12:30
ORYANTAL 12:45 13:15
TANGO 13:30 14:30
ÇOCUK DANSI 14:45 15:15
LATİN AEROBİK 15:30 16:00
LATİN DANSLARI 16:15 16:45

*ÜCRETSİZ TANITIM DANS DERSLERİ İÇİN LÜTFEN EN GEÇ 02 KASIM 2012 TARİHİNE KADAR REZERVASYON YAPTIRINIZ.

*KADINLAR KULÜBÜ ÜYELERİNE ÖZEL DANS DERSLERİ ÜCRETİMİZ 01.01.2013 TARİHİNE KADAR SADECE AYLIK 85 TL'DİR.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: 0216 550 91 72 / 0532 377 18 37

Dansn elence dolu dnyas VEDANS

slm kızlar gıremıyordum kac gundur bılg bozuk olunca.kampanyalara katıldım ama hıc sansım yok bu ara.avon bır tane bile cıkmadı.sansım acılsın artık

İyi akşamlar kızlar..
Avon'dan bugün kazandıklarım geldi..Hem parfüm hemde rimel..Ama ikisini de beğenmedim..
Parfümün kokusu bana göre değil ki kalıcı bir şeyde değil hemen uçup gidiyor..
Rimel deseniniz bu kadar reklamı hak etmiyor...

Ayrıca Avon'da hediye kazananların teslimatını Yurtiçi Kargo yapıyor..Gönderilen isme göre nufüs cüzdanını görmeden teslim etmiyorlar..
Kuzenim bizim adresi yazmış vermedi kargo görevlisi..Kuzenimde uzakta oturuyor o gelene kadar bekletirler inş..Gerçi güzel değiller ama

hadi ya güzele benziyolardı hep reklamla kandırılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…