Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

zaten çok güzel ürünleri bu kadar çok insana verirler mi hiç

Oldum olası Avon ürünlerini sevmem..

Tek bğendim ürünü kapaklı göz kalemi..Zor sürülür ama kalıcıdır

ya kızlar bütün facelerime onay kodu istiyor sizdede böle bir durum oldumu birden böle bişi oldu anlamadım ayrı ayrı telefon numarası isityorlar allahtan 4 kişiyiz ve 4 kişinin numarası var :S ama her girişte herkesten onay kodu geldimi diye soramam ki nasıl bu durumu çözbilirim

Oldum olası Avon ürünlerini sevmem..

Tek bğendim ürünü kapaklı göz kalemi..Zor sürülür ama kalıcıdır

bende sevmiyorum zaralı diye duymuştum zaten

evet bende babamda ve kardeşimde oldu bizde arkadaş tanımayla yaptık sadece birinde numara istedi oldu şükür

arkadaşlar bu kampanyaları takip etmek için sayfaları beğeniyordum. başıma bir olay geldi. "oto like" denilen bir program varmış ve benim iznim ve haberim olmadan pek çok sayfayı beğenmişim ve aboneliklerimin olduğunu gördüm. hepsi de abuk sabuk sayfalardı. onları silmem engellemem tüm günümü aldı diyebilirim. üstelik sildiğim halde tekrar beğendiriliyordum, tekrar siliyordum. neyse şuan için hepsini temizledim ama bu bana çok sıkıntı yaşattı.üstelik face den 2 gün ceza aldım. 2 gün boyunca hiçbir sayfayı beğenemicem. sanki benim suçum. beğendiğimiz sitelere kötü amaçlı girenler oradaki kişileri otomatik kendi sayfalarına aktarıyorlarmış olay bundan ibaret. tekrar sayfa beğenmeye körkuyorum. umarım tekrarlamaz.

Çerez silmeden hesaplarınla peşpeşe giriş yaptıysan ondan dolayı kapaltılmıştır bence:26:

kızlar eşimin facesi kapandı mesajda yollamıyolar geçen konuşuluyodu ne yaptınız açabildinizmi siz hesapta gerçek hesap sahte degilki

avon kaçta başlıcak kızlar? bugun son gunum benim hafta icleri okulum var eve geldigimde sıfırlanmıs oluyo (

kızlar eşimin facesi kapandı mesajda yollamıyolar geçen konuşuluyodu ne yaptınız açabildinizmi siz hesapta gerçek hesap sahte degilki

dün ben 3 tane sahte hesap açtım atmasyon isimlerle yanda cıkan kisileride ekledim hiç sorun olmadı.. sizde neden sorun oluyor anlamıyorum bide gerçek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…