canım soru nedir bilmiyorum ama la roche ilk bilene ödül veriyor saat 16,00 da oluyor heç kazanamadım kendilerini
kızlar bi de bişey sorcam beko da hiç bardak takımı kazanan var mı? iki gün katıldım ikisindede çıkmadı..
yoookk canım yaa daha çıkanı duymadım...kaç gündür bi sürü face adresinden oynadım yok yok, vermiyorlar yaa...şikayet edecem ama nereye edeceğimi bilmiyorum
yoookk canım yaa daha çıkanı duymadım...kaç gündür bi sürü face adresinden oynadım yok yok, vermiyorlar yaa...şikayet edecem ama nereye edeceğimi bilmiyorum
https://www.facebook.com/HerkesSofraya/app_338676659516580
kızlarr cevapları nasıl yaptınızz ???
1. hamsi
2. bulamadım
3. kefal sanırım ama emin değilim.:44::44:
teşekkürleryanlış hatırlamıyosam arkadaşlar hepsine c demişti bende nasılsa kazanamıyorum diye bakmadan hepsini c yaptım
teşekkürler
bunun cavaplarının paylaşıldığını görmemiştim o yüzden sordum aslında tüm geçmişi okudum ama gözümden kaçmış demekki.:44::44:
kızlar bi de bişey sorcam beko da hiç bardak takımı kazanan var mı? iki gün katıldım ikisindede çıkmadı..
bende düşündüm şikayet etmeyi..bence bizi kandırıyolar yaa...
bende düşündüm şikayet etmeyi..bence bizi kandırıyolar yaa...
Arkadaşlar dün bahsettiğiniz b.sayardan çerez temizlemek nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?