Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bi de bişey sorcam beko da hiç bardak takımı kazanan var mı? iki gün katıldım ikisindede çıkmadı..

kızlar bi de bişey sorcam beko da hiç bardak takımı kazanan var mı? iki gün katıldım ikisindede çıkmadı..

yoookk canım yaa daha çıkanı duymadım...kaç gündür bi sürü face adresinden oynadım yok yok, vermiyorlar yaa...şikayet edecem ama nereye edeceğimi bilmiyorum

yoookk canım yaa daha çıkanı duymadım...kaç gündür bi sürü face adresinden oynadım yok yok, vermiyorlar yaa...şikayet edecem ama nereye edeceğimi bilmiyorum

bende düşündüm şikayet etmeyi ..bence bizi kandırıyolar yaa...

yanlış hatırlamıyosam arkadaşlar hepsine c demişti bende nasılsa kazanamıyorum diye bakmadan hepsini c yaptım
teşekkürler
bunun cavaplarının paylaşıldığını görmemiştim o yüzden sordum aslında tüm geçmişi okudum ama gözümden kaçmış demekki.:44::44:

kızlar kandırmaca vs yok katılım koşullarını okuyun haftada 15 kişi kazanıyor zaten kazanma şansımız yok denecek kadar az zaten tüm yarışmalarda katılım koşullarını okumadan başlamıyorum. mesela bir tane organik bebek ekmeği tarhana vs. veren bi paylaşım var kargo kazanana ait düşünsenize bayağı bir yer kaplayan ve pahalı olmayan ürünlere neredeyse kendisi kadar kargo parası çıkacak. katılmadım direk kafadan eledim.

ayrıca bardak kazanan var başka forumda yazmıştı gördüm.

2013 yılında kaybolması beklenen şirketler arasında ilk göze çarpan Avon. Şirketin uzun yıllardır CEO'luğunu yapan Andrea Jung, şirketin neredeyse iflas noktasına gelmesinin ardından geçtiğimiz yıl istifa etmişti. İstifanın ardından da toparlanamayan Avon, finansal olarak kötü bir durumda olmasına rağmen, marka değeri açısından diğer kozmetik firmalarının iştahını kabartıyor

Arkadaşlar dün bahsettiğiniz b.sayardan çerez temizlemek nasıl oluyor?

Chrome'da geçmişe tıklayıp açılan yerde tüm tarama verileni temizle diyeceksin orda bir pencere açılacak Çerezleri ve diğer site verileriyle eklenti verilerini sil'i işaretleyeceksin. Mozilla'da araçlar-seçenekler sonrasında bir pecere açılacak çerezleri kaldırı tıklaya aksın orda. exploreri bilmiyorum ama hiç bakmadım

2013 yılında kaybolması beklenen şirketler arasında ilk göze çarpan Avon. Şirketin uzun yıllardır CEO'luğunu yapan Andrea Jung, şirketin neredeyse iflas noktasına gelmesinin ardından geçtiğimiz yıl istifa etmişti. İstifanın ardından da toparlanamayan Avon, finansal olarak kötü bir durumda olmasına rağmen, marka değeri açısından diğer kozmetik firmalarının iştahını kabartıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…