Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın haftasonu rammar marketten çubuk blender kazanmıştım almaya gittim çekilişe katıldığınız kupunu getirin dediler 2 kez arayıp sordum kimlik yeterli demişlerdi büyük kurumsal firma olmak kolay değil anladım karşınızda muhattap yok höt zöt tipler yok ya yapamıcaklarsa yapmasınlar yani migrostan ilk % 100 aldım ama kasiyerlerin tıkla kazandan haberleri bile yoktu alibeyköyden aldım dettol % 75 vardı onu alamadım falan filan işte aksilikler oldu birazcık

AİR WİCK kazanan arkadaşlar size mail geldi mi ya da göndermeden önce arandınız mı??:26:

bilgilerimizi zaten paylastiktan sonra giriyoruz yani aramalarina gerek yokki

katılım koşullarında şu yazıyor

Testi bitirenlere gözükecek olan formdaki bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Verdiği e-posta adresinden veya telefon numarasından 3 kez denenmesine rağmen ulaşılamaması halinde katılımcı, ödül kazanma hakkını kaybeder.

Eşimin hesabı kapanmıştı yeni kazandıgımız hipp ile airwick yollanmıcak die korktum kendi facemden mesaj attım neyseki iki kargoda yoldaymış sorun yok dediler :)

ben kazandim ve benim hediyem gecen hafta geldi, ne mail geldi bana ne de aradilar

kızlar yarın money sofia banyo havlusu 4 lü veriyo.dun markette bakmıstık annemle bugun alcaktık almayalım barıfacebook saysafından dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…