Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kuzenim fake hesabıyla avona katılmış kazanmış kendi adını yazmış ama fake hesabının adıyla gelmiş kargosu şimdi alamıyor napcam diye soruyo size sorayım dedim siz bilirsiniz

O hesaptan mesaj atsın avona. Şu adın almasını istiyorum şehir dışındaayım. Şubeye şu at alması için mail atın diye.. Avon şubeye mail atında hallour.

kaleden kazanmışııııııııııııım oleeeeeeeeeeeey hemde ilk günnnn sonra katılmasam da olurmuş yaniiiiiiii cillint bang her zaman ki gibi yooooooooook

soyaddaş olduğum bir bey var adamda ne şans var be bütün hediyeleri silip süpürüyo.. soyadımızda aynı o baldan birazda bana da bulaşsaydı ya. valla money de olmasa hiçbişey kazandığım yok. ha bide allah razı olsun kadınlar ne ister...

hani şu ilk 1000 kişiye pişik kremi yollayan firmadan kremim geldi hemde orjinal boy kokusu çok güzel.beğendim.

bana da geldi orjinal boy 19,90 tl etiketi var.ilk 1000 kişi arsına giremeiştim msj attım rica ettim sağolsunlar göndermişler.ne güzel bir davranış çok hoşuma gitti.

kale den yok,eyirvikten yok,avon zaten yook...
totem yapıcam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…