Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar gördünüzmü bilmiyorum binboanın aksi metresinin kazananları oyunun içinde görünüyor, 5 hafta sürcekmiş, bu hafta içinde oynayınn, en kısa sürede bitirenler arasında cekiliş olcakmış, ben 22saniyede bitirebiliyorum iyimi kötümü bilemedim

ya ben bir tane bile mi bişe kazanamıyorm
.. cidden çok kazanan arkadaşlara seviniyorum ama bir okadar da şaşırıyorum.. bende mi bir sorun var ?

Son düzenleme:
kızlar uzun bir aradan sonra ben de hediye kazandım air wickten. form doldururken adres belirtmiş miydik hatırlayamadım,herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı?

kalenin kazananlar nasıl karışık hazırlanmış yaa hiçbişey anlamadım.kazanamamışım zaten

iyi akşamlar kızlar,migrosa gittim bugün: tıkla kazandan kazandığım makarna sosunu ve 2'li havlu kağıdı aldım..sofia marka havlu kağıt bana çok kalitesiz geldi..
yine cif hediyemi de aldım.çok güzelmiş tezgahı pırıl pırıl yaptı,bi daha alcam.
airwick 5 adresten paylaştım allahtan korkun 1 tane çıkmaz mı yahuuuuu

Facedeki adres kapanma olayı bugün benim de başıma geldi ( annemin ve kendi hesabım kapandı tele şifre istedim birininki için geldi diğerine gelmedi neyseki birini kurtardım diğeri için de çabalarım sürüyor:) Fake olsun olmasın bir süre içinde tüm hesaplardan bu tür şeyler isteyecekler sanırım çok sinir bir durum ama yapacak bişey yok.(

telefon şifresi geldi demek, hangi gün geldi?..ben istedim yok gelmedi,

yarım saat içinde geldi ama diğer hesap için gelmedi ben de anlamadım. Bir telefona geliyor diğerine hiç bir şey yok.

ne güzel gelmiş..
çilekeş anama nazar değdi vallaha..kapandı gitti hesapları..

şanslı kadın göze geldi..

bende en fazla 22 saniyeye düşebildim dahası olmuyor bir türlü :/

benim en iyim 28 saniye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…