kale den yok,eyirvikten yok ,avon zaten yook...
totem yapıcam artık..
Ben sadece 17 sine kadar olanları görebiliyorum
kızlar uzun bir aradan sonra ben de hediye kazandım air wickten. form doldururken adres belirtmiş miydik hatırlayamadım,herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı?
evet canım ama oy ıstemedım yanlıs anlasılmasın lutfen arkadaslar sana verıyoruz dedıler.bende 1.olmama az kalmıs dedım.tekrar tsk ederim
Facedeki adres kapanma olayı bugün benim de başıma geldi( annemin ve kendi hesabım kapandı tele şifre istedim birininki için geldi diğerine gelmedi neyseki birini kurtardım diğeri için de çabalarım sürüyor:) Fake olsun olmasın bir süre içinde tüm hesaplardan bu tür şeyler isteyecekler sanırım çok sinir bir durum ama yapacak bişey yok. (
yarım saat içinde geldi ama diğer hesap için gelmedi ben de anlamadım. Bir telefona geliyor diğerine hiç bir şey yok.telefon şifresi geldi demek, hangi gün geldi?..ben istedim yok gelmedi,
yarım saat içinde geldi ama diğer hesap için gelmedi ben de anlamadım. Bir telefona geliyor diğerine hiç bir şey yok.
kızlar gördünüzmü bilmiyorum binboanın aksi metresinin kazananları oyunun içinde görünüyor, 5 hafta sürcekmiş, bu hafta içinde oynayınn, en kısa sürede bitirenler arasında cekiliş olcakmış, ben 22saniyede bitirebiliyorum iyimi kötümü bilemedim
kızlar gördünüzmü bilmiyorum binboanın aksi metresinin kazananları oyunun içinde görünüyor, 5 hafta sürcekmiş, bu hafta içinde oynayınn, en kısa sürede bitirenler arasında cekiliş olcakmış, ben 22saniyede bitirebiliyorum iyimi kötümü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?