- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 648
linkini verir misiniz bende merak ettim yarışmayı zaten bilmiyorum.
Alix Avieni Twitterdan da takip et, @AlixAvienParis mentionı ve #alixavienilebayram hashtagini kullanarak, bayramda hangi Alix Avieni kullanacağını Twitterda paylaş ve bu haftanın ürünü olan Alix Avien Zoom Mascarayı kazanma şansı yakala!
https://twitter.com/AlixAvienParis
eşim öğlen oğlumu migrosa götürdü money kartına 5 tl bayram harçlığı yüklemişler, eşimde şölenin çikolatasından 5 tl.lik alıp geldiler:) şölen çikolatalar bedavaya gelmiş oldu:)mutlu bayramlar herkese
bugun migrosa gittim hani cocuklara 5 tl hediye ceki olayi icin, bizde oyle bir kampanya yok dedileralan varmi merak ettim
hadis (Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]
(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]
herkesin inanışı farklı ama bence böyle sitelere prim vermemek gerek..
CNM SENDE BEDAVA HEDİYELER İÇİN UĞRAŞIYOSUN GALBA.
Helal malı, ihtiyaçtan fazla toplamak mekruhtur. Zekatını vermezse, azaba sebep olur. Hadis-i şerifte, (Paranın kuluna, paraya tapana lanet olsun!) buyuruldu. Dünya malı peşinde koşmak, nefsinin şehvetleri [arzuları] peşinden koşmaktan daha fenadır. Mal,peşinde koşmak, Allahü teâlânın emirlerini unutturursa, (dünya muhabbeti) denir. Allah zikri [düşüncesi] bulunmayan kalbe şeytan yerleşir. Şeytanın en büyük hilesi, insana hayırlı işler yaptırarak kendisini salih, iyi zan ettirmesidir. Böyle kimse, kendisinin kulu olur. Hadis-i şerifte, (Geçen ümmetlerin herbirine fitneler verildi. Benim ümmetimin fitnesi, mal, para toplamak olacaktır) buyuruldu. Dünyalık peşine düşerek, ahireti unutacaklardır.
CNM SENDE BEDAVA HEDİYELER İÇİN UĞRAŞIYOSUN GALBA.
Helal malı, ihtiyaçtan fazla toplamak mekruhtur. Zekatını vermezse, azaba sebep olur. Hadis-i şerifte, (Paranın kuluna, paraya tapana lanet olsun!) buyuruldu. Dünya malı peşinde koşmak, nefsinin şehvetleri [arzuları] peşinden koşmaktan daha fenadır. Mal,peşinde koşmak, Allahü teâlânın emirlerini unutturursa, (dünya muhabbeti) denir. Allah zikri [düşüncesi] bulunmayan kalbe şeytan yerleşir. Şeytanın en büyük hilesi, insana hayırlı işler yaptırarak kendisini salih, iyi zan ettirmesidir. Böyle kimse, kendisinin kulu olur. Hadis-i şerifte, (Geçen ümmetlerin herbirine fitneler verildi. Benim ümmetimin fitnesi, mal, para toplamak olacaktır) buyuruldu. Dünyalık peşine düşerek, ahireti unutacaklardır.
boş kaldığım zamanlarda hediye kazanmaya çalşıyorum bu kazandığım hediyelerle aileme katkı sağlamaya çalışıyorum bunun neresi günah, geçen hafta ülkerden bir kutu gofret kazandım sanırım kutuda 20 adet var bunun zekatımı olur:) ufak ufak hediyeler kazanıyoruz iyide oluyor bütçemize bir katkısı oluyor :) geçen hafta eşim hattını türkcele taşımış 40 money verdiler 2 gün önce 40 moneyi yatırmışlar ailece giitik peynirimizi zeytinimizi vb ihtiyaçlarımızı aldık bayrama dolabımız dolu girdi:)
Üzerime vazife değil ama yazmadan duramayacağım..
Bu başlık altında yazan kimse " BEDAVA HEDİYE" diye bir şey için uğraşmıyor , zira cümle düşük , yani anlamsız. Hediye hediyedir bedavası olmaz.. Burdan kimse firmaların kapısına gidip bir şey istemiyor. Firmalar ürün vereceğini ilan ediyor , bizlerde talip oluyoruz.
Mübarek günlerde kırıcı olmayalım değilmi , iyi bayramlar....:13:
içimden geleni söyledim dayanamadım vallahi! şurada ufak şeylerle mutlu oluyoruz onu bile dine bağladılar, yazıyı biraz önce eşime gösterdim güle güle bir hal oldu bizim internet parasını şeytan mı ödeyecek dedi:)canım benim ne kadar güzel ve dürüstçe ifade etmişsin olayı seni taktir ettimburda bu hediyelerle tabiki ihtiyaçları olan arkadaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilir olmayanlar ise en ufak bir hediyeden mutlu olabilen insanlar zaten değilmi boşverelim bu olayı bu arada herkesin fikrine saygımız da var tabiki hepinizin bayramı kutlu olsun nice bayramlara nice kadınlar kulübünün varlığına...
içimden geleni söyledim dayanamadım vallahi! şurada ufak şeylerle mutlu oluyoruz onu bile dine bağladılar, yazıyı biraz önce eşime gösterdim güle güle bir hal oldu bizim internet parası şeytan mı ödeyecek dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?