Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar biri bana yardım etsin tivitter bilmiyorum şimdi tivitter açtım bu sayfayı takip ettim ne yapıcam şimdi

mutlu bayramlar herkese
bugun migrosa gittim hani cocuklara 5 tl hediye ceki olayi icin, bizde oyle bir kampanya yok dediler alan varmi merak ettim

mutlu bayramlar herkese
bugun migrosa gittim hani cocuklara 5 tl hediye ceki olayi icin, bizde oyle bir kampanya yok dediler alan varmi merak ettim
eşim öğlen oğlumu migrosa götürdü money kartına 5 tl bayram harçlığı yüklemişler, eşimde şölenin çikolatasından 5 tl.lik alıp geldiler:) şölen çikolatalar bedavaya gelmiş oldu:)

Son düzenleme:

CNM SENDE BEDAVA HEDİYELER İÇİN UĞRAŞIYOSUN GALBA.

Helal malı, ihtiyaçtan fazla toplamak mekruhtur. Zekatını vermezse, azaba sebep olur. Hadis-i şerifte, (Paranın kuluna, paraya tapana lanet olsun!) buyuruldu. Dünya malı peşinde koşmak, nefsinin şehvetleri [arzuları] peşinden koşmaktan daha fenadır. Mal,peşinde koşmak, Allahü teâlânın emirlerini unutturursa, (dünya muhabbeti) denir. Allah zikri [düşüncesi] bulunmayan kalbe şeytan yerleşir. Şeytanın en büyük hilesi, insana hayırlı işler yaptırarak kendisini salih, iyi zan ettirmesidir. Böyle kimse, kendisinin kulu olur. Hadis-i şerifte, (Geçen ümmetlerin herbirine fitneler verildi. Benim ümmetimin fitnesi, mal, para toplamak olacaktır) buyuruldu. Dünyalık peşine düşerek, ahireti unutacaklardır.

Üzerime vazife değil ama yazmadan duramayacağım..

Bu başlık altında yazan kimse " BEDAVA HEDİYE" diye bir şey için uğraşmıyor , zira cümle düşük , yani anlamsız. Hediye hediyedir bedavası olmaz.. Burdan kimse firmaların kapısına gidip bir şey istemiyor. Firmalar ürün vereceğini ilan ediyor , bizlerde talip oluyoruz.

Mübarek günlerde kırıcı olmayalım değilmi , iyi bayramlar....:13:

Son düzenleme:

boş kaldığım zamanlarda hediye kazanmaya çalşıyorum bu kazandığım hediyelerle aileme katkı sağlamaya çalışıyorum bunun neresi günah, geçen hafta ülkerden bir kutu gofret kazandım sanırım kutuda 20 adet var bunun zekatımı olur:) ufak ufak hediyeler kazanıyoruz iyide oluyor bütçemize bir katkısı oluyor :) geçen hafta eşim hattını türkcele taşımış 40 money verdiler 2 gün önce 40 moneyi yatırmışlar ailece giitik peynirimizi zeytinimizi vb ihtiyaçlarımızı aldık bayrama dolabımız dolu girdi:)

canım benim ne kadar güzel ve dürüstçe ifade etmişsin olayı seni taktir ettim burda bu hediyelerle tabiki ihtiyaçları olan arkadaşlar ihtiyaçlarını karşılayabilir olmayanlar ise en ufak bir hediyeden mutlu olabilen insanlar zaten değilmi boşverelim bu olayı bu arada herkesin fikrine saygımız da var tabiki hepinizin bayramı kutlu olsun nice bayramlara nice kadınlar kulübünün varlığına...

kesinlikle katılıyorum canım en doğrusunu yapıyorsunuz bu yolda devam... işte bu kadınların gücüdür hediye kazanmak sanki kolay oluyor burada hepimiz uğraşıyoruz boş zamanlarımız olduğu zaman o kadar net parası ödüyoruz aslında hediye kazansakta bedava olmuyor olayın o yönünü düşünmemiş arkadaş neyse boşverin dediğin gibi bayram bayram kırıcılık yok iyi bayramlar şekerim

içimden geleni söyledim dayanamadım vallahi! şurada ufak şeylerle mutlu oluyoruz onu bile dine bağladılar, yazıyı biraz önce eşime gösterdim güle güle bir hal oldu bizim internet parasını şeytan mı ödeyecek dedi:)

Son düzenleme:

:9: alemsin valla , bende çok güldüm internet parasına

Şu Osman Tayyar her halde bu yazılımların alt yapısını biliyor. Çünkü bu yarışmalar bizim gibi vatandaşlar için kazanılması tesadüf olan yarışmalar. Hadi diyelim bazı arkadaşlarımızın birden fazla hesabı var kazanma şansları biraz daha fazla ama onlar bile çoğu kez kazanamıyor çoğu zaman. Bu adam bence ya bu sistemleri bilgisayar teknolojilerini çok iyi biliyor ya da bir program kullanıyor. Boşuna katılım koşullarında yarışmacılar ya da kampanya katılımcıları bu tarz bilgisayar teknolojileri ile hileye sebep olmamalrı konusunda uyarılmıyorlar demekki bir boşlukları var bu uygulamaların??!!:26::44:

Arkadaşlar aranızda Ultra Primanın uyku günlüklerine fotoğraf yükleyen var mı? bugün açıklanacaktı bu haftanın sonuçları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…