Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Anlıyamadığım şey, benim yazdığım şeyi,dine bağlayan sizsiniz.ben masumca bir soru sormumuşum,diğer kadınlar kulubu konusunda gördüğüm site için güvenilirmi yazmışım,ahlak din dersi verililyor.bende madem bu kadar dikkat ediyosun bunlarıda yapma yazdım.neyse kötü bir niyet aramadan konuyu kapatıyorum inşallahh devamı gelmezz.iyi bayramlar herkese

işte canım olay bu hepimiz hakkımızla kazanıyoruz neticede haksız kazanç yapmıyoruz kimsenin hakkını yemiyoruz o yüzden günaha neden girelim ki demi hepimiz bileğimizin hakkıyla,kimi zaman şansımızla en çok ta emeğimizle kazanıyoruz kazandığımız gibi yarışmalara girdiğimiz gibi de net faturası gelince gidip tıpış tıpış yatırıyoruz benim kotayı aşıyor mesela ki çalıştığım halde çalışmasam artık hediyelerin kaç katı nete para vericem sınırsız da yapamıyorum eşim karşı geliyor ayrıca sanki her zaman hediye kazanıyoruz ya keşke hepimiz küçükte olsa hediye kazansak mutlu olsak demi ama

kızlarrr hani bi yerden forma kazandınız lütfen arayınız bilmem şu numarayı diye mesaj gelmişti bazı arkadaşlara, aradınız mı cidden öyle bişi varmıymış banada geldi de

kızlarrr hani bi yerden forma kazandınız lütfen arayınız bilmem şu numarayı diye mesaj gelmişti bazı arkadaşlara, aradınız mı cidden öyle bişi varmıymış banada geldi de

bana forma değilde fotoğraf makinasımı kazandınız diye net hatırlayamıyorumda ona benzer bir mesaj gelmişti :44: tabiki aramadım canım onlar arasın biz hediye kazanıpta hangi firmayı aradık şu ana kadar da onları arayalım gerçek olsaydı o mesaj ararlardı kendileri

Son düzenleme:
bizde de aynı mesajlardan geliyor hemen siliyoruz, dolandırıcı olabilir diye düşünüyoruz.....

bizde de aynı mesajlardan geliyor hemen siliyoruz, dolandırıcı olabilir diye düşünüyoruz.....

aynen bende o yüzden aramadım. burdan bir arkadaş gerçeklik payı var ama birşey alırsanmı ne ediliyomuş gibi bi cümle söyledi diye hatırlıyorum emin olmak için sordummm:44:

ben seni uyrmak istedim yanlış bişey yaparsam sende beni uyarabilirsinki sadece tesekkür ederim..bunu yazmana sadece gülüyorum inan,,

[h=5]Dyo

[/h][h=5]Düşlediler, Yüklediler ve Oldu!

Dyo Türkiye’nin Renkleri kampanyamızın 15 -21 Ekim tarihlerini kapsayan 3. hafta çekilişinde ödül kazanan 20 talihli belli oldu.
[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…