içimden geleni söyledim dayanamadım vallahi! şurada ufak şeylerle mutlu oluyoruz onu bile dine bağladılar, yazıyı biraz önce eşime gösterdim güle güle bir hal oldu bizim internet parası şeytan mı ödeyecek dedi:)
kızlarrr hani bi yerden forma kazandınız lütfen arayınız bilmem şu numarayı diye mesaj gelmişti bazı arkadaşlara, aradınız mı cidden öyle bişi varmıymış banada geldi de
bizde de aynı mesajlardan geliyor hemen siliyoruz, dolandırıcı olabilir diye düşünüyoruz.....kızlarrr hani bi yerden forma kazandınız lütfen arayınız bilmem şu numarayı diye mesaj gelmişti bazı arkadaşlara, aradınız mı cidden öyle bişi varmıymış banada geldi de
bana forma değilde fotoğraf makinasımı kazandınız diye net hatırlayamıyorumda ona benzer bir mesaj gelmişti :44: tabiki aramadım canım onlar arasın biz hediye kazanıpta hangi firmayı aradık şu ana kadar da onları arayalım gerçek olsaydı o mesaj ararlardı kendileri
bizde de aynı mesajlardan geliyor hemen siliyoruz, dolandırıcı olabilir diye düşünüyoruz.....
CNM SENDE BEDAVA HEDİYELER İÇİN UĞRAŞIYOSUN GALBA.
Helal malı, ihtiyaçtan fazla toplamak mekruhtur. Zekatını vermezse, azaba sebep olur. Hadis-i şerifte, (Paranın kuluna, paraya tapana lanet olsun!) buyuruldu. Dünya malı peşinde koşmak, nefsinin şehvetleri [arzuları] peşinden koşmaktan daha fenadır. Mal,peşinde koşmak, Allahü teâlânın emirlerini unutturursa, (dünya muhabbeti) denir. Allah zikri [düşüncesi] bulunmayan kalbe şeytan yerleşir. Şeytanın en büyük hilesi, insana hayırlı işler yaptırarak kendisini salih, iyi zan ettirmesidir. Böyle kimse, kendisinin kulu olur. Hadis-i şerifte, (Geçen ümmetlerin herbirine fitneler verildi. Benim ümmetimin fitnesi, mal, para toplamak olacaktır) buyuruldu. Dünyalık peşine düşerek, ahireti unutacaklardır.
sanırım sayfayı beğenenler arasında yapıldı çekiliş. bu sayfayı beğenmişsen kazanan sen olabilirsin canımburda benim face adıma benzer bi ad var ama paylasım falanda yaptığımı hatırlamıyorum...
sanırım sayfayı beğenenler arasında yapıldı çekiliş. bu sayfayı beğenmişsen kazanan sen olabilirsin canım[/QUOTE
inşallah ama ümidim yok pek....
gynaydın avon cvp 15
günaydınlar 16 canım....
mrb kızlar ben bugün sipariş girdim ne zamn elimde olur
ne siparişi tatlım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?